Schagen weert Gerard Joling om vluchtelingen Schagen

Datum:
 • dinsdag 3 november 2015
 • in
 • Categorie: ,
 • Schagen - De wereldberoemde Schagenees Gerard Joling is voorlopig even niet welkom in zijn voormalige home town Schagen. Dat heeft de gemeente van het Noord-Hollandse stadje zojuist bekend gemaakt.

  In de Spartahal te Schagen verblijven sinds vorige week 180 vluchtelingen. "Zij zijn grotendeels afkomstig uit Syrië en zijn op de vlucht voor een verschrikkelijke oorlog", vertelt een woordvoerder van de gemeente Schagen aan GeenStijl FM.


  "Om te voorkomen dat deze kwetsbare groep nodeloos van streek raakt door Gerard Joling, leek het ons beter om Gerard Joling voorlopig uit de stad te weren. Die mensen hebben waarschijnlijk nog nooit een Joling van dichtbij gezien, en voor je het weet trekken ze de stenen uit de Markt en gaan ze gooien, of erger. Daarom leek het ons beter deze mensen niet te kwetsen met Joling. Wij kennen Gerard als een joviale vrolijke vent. Straks gaat-ie nog handen schudden met een vluchtelinge, of zoenen."

  Ook is het voor Gerard Joling tijdelijk niet toegestaan om familie en vrienden te bezoeken. Joling werd geboren in Alkmaar, maar groeide op in Schagen en is nog steeds een graag geziene gast in de plaatselijke horeca.

  "Familie, vrienden en bekenden van Gerard Joling worden in geblindeerde busjes, die in een grote boog om de vluchtelingen heenrijden, naar een weiland bij Anna Pauwlona gebracht, waar Gerard ze dan kan ontmoeten. Hier in de gemeente Schagen overleggen we nu of de Paasvee-tentoonstelling in zijn huidige vorm wel kan blijven bestaan. Kwetsen we die vluchtelingen niet teveel door ze met christelijke feestdagen en heel veel consumptiekoeien te confronteren? Ze hebben het al zo moeilijk." Gerard Joling wilde niet reageren.

  Geen Steil

  6 reacties :

  Anoniem zei

  Is er in Europa niemand, die zo duidelijk DURFT te zijn?

  https://www.youtube.com/watch?v=ClE33KACynw

  Anoniem zei

  Zo langzamerhand wordt Nederland een heel erg eng landje. Stelt u zich eens voor dat u uw woonplaats niet meer in mag omdat uw mening de boven ons gestelde politici niet meer aanstaatt. Dat begint heel erg te lijken op de vroegere communistische DDR en Sovjet Unie waar burgers ook zeer beperkt werden in hun bewegingsvrijheid en eigenlijk in elke vrijheid.
  De overheid weet welke e-mails we verzenden, de berichten via de telefoon worden afgeluisterd, onze financiën hebben geen enkel geheim meer voor de overheid, waar we heen gaan is bekend, kortom we leven in een maatschappij waarin we van minuut tot minuut worden bespioneerd. Het gaat hier op het ogenblik nog verder als in de voormalige Sovjet Unie en dat is een angstig gegeven.
  De criminele bestuurders in Schagen terroriseren omwonenden van windmolens door uitspraken van Rechtbanken te negeren, maar niets is deze dwazen te gek om een paar honderd asielzoekers die nog nooit een alarmsirene hebben gehoord omdat ze die niet kennen, zeker de asielzoekers die niet eens uit Syrië komen, ongeveer 75%, maar zou er een normaal denkend mens zijn die aanneemt dat asielzoekers die uit willekeurig welke negorij komen dan ook, ooit wel eens van Gerard Joling hebben gehoord?
  Als je dat denkt ben je volkomen gestoord, net zo gestoord als de bestuurders van Schagen.

  Anoniem zei

  Grote vechtpartij tussen asielzoekers in vluchtelingenkamp Heumensoord, Nijmegen

  Gooien met stoelen en stenen

  03-11-2015, 13:07
   Tags: heumensoord, Nijmegen, vluchtelingen


  In de nacht van maandag op dinsdag zijn zo’n twintig asielzoekers met elkaar op de vuist gegaan in het Nijmeegse vluchtelingenkamp Heumensoord. Volgens De Gelderlander ontstond de vechtpartij toen een dronken Eritreër een groepje kaartende Syriërs lastigviel.

  De ruziemakende asielzoekers zouden elkaar hebben bekogeld met stoelen en met stenen.

  Vijf politieauto’s werden uiteindelijk bij Heumensoord gesignaleerd. Volgens de politie vielen er geen gewonden maar volgens andere bronnen moesten twee asielzoekers naar het ziekenhuis om zich aan verwondingen te laten behandelen.


  Anoniem zei

  In Duitsland is in sommige plaatsten het St. Maartensfeest al afgeschaft om de zielige IS terroristen niet af te schrikken.
  Gezien de malle maatregelen die de politiek in Schagen heeft genomen zal het kinderfeest ook in Schagen wel afgeschaft gaan worden. Het volgend wat afgeschaft zal gaan worden om die zielepieten niet te laten schrikken is ons Sinterklaasfeest met de ZWARTE Pieten, daarna zal ook ons Kerstfeest er aan moeten geloven want stel dat de asielzoekers onze verlichte Kerstbomen zien, dat zal ook problemen gaan geven. Daarna ons Pasen want stel je toch eens voor dat tegenstanders van de waanzin in Schagen met gekleurde eieren gaan gooien naar de asielzoekers, tenminste als ze nog geen gratis woning, ziektekostenverzekering, Miele en de rest van de inboedel en zakgeld GRATIS hebben gekregen.

  HET BERICHT:

  Een aantal basis- en kleuterscholen in Duitsland hebben besloten om de bekende katholieke feestdag St. Maarten (11 november) te schrappen om de honderdduizenden moslimmigranten in het land niet voor het hoofd te stoten. In plaats daarvan wordt er een algemeen ‘lichtjesfeest’ georganiseerd. Een protestantse gemeente in Oberhausen stelde onlangs zijn kerkgebouw ter beschikking voor de opvang van 50 moslims. Alle kruizen en andere christelijke symbolen werden uit de kerk verwijderd, eveneens om de migranten maar niet te kwetsen.

  Anoniem zei

  Dit verhaal klopt natuurlijk niet.
  Laten we ons bij de feiten houden.

  Anoniem zei

  Anoniem, waarom klopt het verhaal niet, omdat het niet op de NOS en de kranten te lezen was?
  U weet toch dat onze omroepen en media propaganda bedrijven op een manier waarbij SS'er Jozef Goebbels een kleine jongen was?
  Het bericht: https://ejbron.wordpress.com/2015/10/31/ruzie-om-sint-maartenfeest-in-dusseldorf/

  Een reactie posten