Schagen: Minder geld, betere service

Datum:
 • vrijdag 15 mei 2015
 • in
 • Categorie: ,
 • Schagen - Vanaf 2018 moet bij de gemeente Schagen 1,5 miljoen euro per jaar worden bezuinigd op de ambtelijke organisatie. Opvallend detail bij het daarvoor ontwikkelde plan 'Bewegen naar de klant' is dat de dienstverlening er tóch op vooruit zal moeten gaan.


  Richard Zut Schagen

  Centraal in het plan staan het verbeteren van de werkprocessen, een klantgerichte organisatie en het flexibel door de hele organisatie kunnen inzetten van medewerkers die hiervoor worden opgeleid en omgeschoold. Hiervoor is tot 2018 jaarlijks vier ton nodig.

  NHD
  1 reacties :

  P.Dekker zei

  "Vanaf 2018 moet bij de gemeente Schagen 1,5 miljoen euro per jaar worden bezuinigd op de ambtelijke organisatie."


  Zo moeilijk kan dat toch niet zijn voor "integere" bestuurders zoals in Schagen?
  Begin eens met de regels te handhaven en stop met het pompen van honderdduizenden Euro's aan ambtenaren uren en advocaat/proces kosten in projecten die in strijd zijn met de door de overheid opgelegde regels en wetten.

  Misschien dat het stel zich democratisch noemende schertsfiguren van het College en Raad eens kunnen gaan voorrekenen wat alleen al de kosten bedragen die zijn gemaakt om de illegale windmolen van Schuijt zijn subsidieslurpende werk te kunnen laten doen?

  Waarschijnlijk zal het College dat nooit doen want dan komt uit hoe er op grote schaal is gefraudeerd met goedvinden van de raadsleden.

  Een reactie posten