’Rondetafel’ over windpark bij Zwaagdijk

Datum:
 • maandag 2 februari 2015
 • in
 • Categorie: , ,
 • WESTWOUD - De provincie Noord-Holland wil met omwonenden van de Zwaagdijk in gesprek over de plannen voor het windmolenpark Westfrisia. Deze serie van windturbines moet in een lijn van vijf molens komen ten zuiden van de Zwaagdijk, dicht bij de Westfrisiaweg.


  Door Martin Menger - 2-2-2015,

  Om die redenen worden er twee zogenaamde rondetafelgesprekken georganiseerd: de eerste is dinsdag 10 februari in dorpshuis De Schalm in Westwoud. Een week later legt de provincie hetzelfde plan ook nog eens op tafel in het dorpshuis van Zwaagdijk-Oost . De start is om 19 uur met inloop, waarna de gedeputeerde om 19.30 uur aftrapt. De bijeenkomst is op 10 februari in Westwoud, op dinsdag 17 februari in Zwaagdijk-Oost. belangstellenden kunnen zich nog aanmelden, via een mailtje naar windopland@noord-holland.nl

  NHD  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zo langzamerhand moet zonder uitzondering iedere burger vrezen voor een windmolen in zijn achtertuin.
  Gezondheidsproblemen bij omwonenden?????? Waarde daling van hun woningen??????? Lawaaioverlast?????? Slagschaduw???????? Duizenden dode vogels die het slachtoffer zijn van de rondrazende wieken????????
  Die zijn totaal niet relevant voor de windmolenmaffia en ja daar kunnen we zonder een enkel probleem alle politici onder scharen die bij deze onzalige projecten zijn betrokken.

  Een reactie posten