Onderzoek trafostation 't Veld in volle gang

Datum:
  • donderdag 28 februari 2013
  • in
  • Categorie: ,
  • 'T VELD - Bemiddelaar Roel in ’t Veld is twee weken onderweg om een oplossing te zoeken rond de aanleg van het trafostation langs de provincialeweg N241.

    DOOR LISET VAN RAVENZWAAIJ

    „Ik heb inmiddels alle stukken doorgelezen en mij georienteerd", vertelt de bemiddelaar. ”Nu ga ik eerst met de opdrachtgevers van het transformatorstation praten, vervolgens met de bezwaarmakende partijen en tot slot met de gemeentelijke bestuurders."

    Volgens In 't Veld luidt zijn opdracht; 'een oplossing zoeken voor de problemen rond de aanleg van een transformatorstation' en staat een definitieve locatie voor een dergelijk station volgens hem daarbij niet vast. „Dat staat in ieder geval niet beschreven in mijn opdracht."

    Over zijn bevindingen tot nu toe wil hij inhoudelijk nog niets zeggen. „Dat zou de mogelijkheid tot het komen van een oplossing in de weg staan", aldus de bemiddelaar.

    De uitkomsten van In 't Veld worden op donderdag 25 april besproken tijdens de raadsvergadering.

    Gaat alles volgens plan dan wordt de omgevingsvergunning voor het station in juni afgegeven en is er zes weken mogelijkheid tot beroep bij de rechter. 

     NHD


    0 reacties :

    Een reactie posten