Het onderwijs is te links, wat nu?!

Datum:
 • dinsdag 21 mei 2024
 • in
 • Categorie:
 •  In deze aflevering van “Wat Nu?!“ bespreken Julia en Stef het hoofdlijnenakkoord en de stand van het onderwijs.  20-5-2024


  Dit doen zij samen met Lloyd Opdam, lijsttrekker van de Vrijmoedige Studentenpartij (VSP) aan de Universiteit Utrecht. Ze gaan in gesprek over het belang van academische vrijheid, een kernwaarde van de VSP. Daarnaast blikken ze terug op de overwinning van de VSP eerder aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tot slot spreken ze over de rel van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!


  Cafe Weltschmerz

  1 reacties :

  Dekker zei

  Het onderwijs is altijd een links bolwerk geweest en dat zal ook zo blijven op een paar positieve uitzonderingen daar gelaten. Vandaar ook dat de kwaliteit hard hollend achteruit gaat. Dit feit wordt onderbouwd door alle officiële cijfers over het onderwijs, die zijn desastreus. Vraag bijvoorbeeld eens iets verder door een een leerkracht over Klimaat/Co2?Stikstof. Ze hebben geen flauw benul, precies zo is het gesteld met die linkse ambtenaren kliek.

  Een reactie posten