Niet Baudet maar Wilders is het doelwit van de Russische roebelroddels van Klaver #DDDF

Datum:
 • maandag 1 april 2024
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Marianne Zwagerman en Maurice de Hond verwonderen zich zich over het doorzichtige opzetje van Jesse Klaver en Jan Paternotte .......  1-4-2024


  In de nieuwe Dwars door de Formatie verwonderen Marianne Zwagerman en Maurice de Hond zich over het doorzichtige opzetje van Jesse Klaver en Jan Paternotte om lucht te blazen in de verhaallijn dat Nederlandse politici zijn omgekocht door de Russen en het gemak waarmee de gevestigde media daar in meegaan. Bekijk de hele uitzending hier: https://www.youtube.com/watch?v=r7d2-... of reclamevrij op DwarsNieuws.nl

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het stond al vast er mag GEEN nieuwe regering komen en geen nieuwe verkiezingen.
  Rutte met zijn criminele ambtenaren zijn nog niet klaar om ons totaal slaaf te maken.... en de Nederlandse schapen laten het allemaal gebeuren.

  Dekker zei

  Het doel van Klaver van PvdA/Groen communistisch Links en Paternotte van de extreem Linkse Globalisten is, in samenwerking met NSC en VVD, de vorming van een nieuw Kabinet zo lang te traineren dat ze ten slotte afhaken en doen alsof het de schuld van Wilders is, want corrupt zullen ze aanvoeren.
  De huidige politiek zou niet misstaan als een stinkende, rottende vuilnisbelt waarbij Globalistisch Links het voor het zeggen heeft.
  Mensen beschuldigen, daarbij geholpen door de net zo smerige media, zonder ook meer een greintje bewijs is het smerigste wat een Politicus, maar ook de media kan doen, maar tegenwoordig is het de gewoonste zaak van de wereld en we blijven die pulp krantjes nog kopen ook.

  Een reactie posten