Waarom artsen tegen u liegen

Datum:
  • donderdag 13 oktober 2022
  • in
  • Categorie:
  •  ls COVID-injecties zo slecht zijn als ze lijken, waarom waarschuwt uw arts u dan niet voor de mogelijke bijwerkingen en moedigt hij u in plaats daarvan aan om meer injecties te nemen? schrijft Dr. Mercola.


    12-10-2022


    Als u de afgelopen drie jaar gedesillusioneerd bent geraakt in het medisch beroep, bent u niet de enige. Velen wantrouwen artsen, vooral vanwege de wijdverbreide verkeerde behandeling van COVID in ziekenhuizen en het feit dat artsen onvoldoende informatie geven over COVID-vaccinaties om geïnformeerde toestemming te kunnen geven. Het feit dat artsen het gebruik van maskers afdwingen terwijl ze zouden moeten weten dat ze niet effectief zijn tegen luchtwegvirussen heeft ook niet geholpen.

    In een recent interview met Steve Kirsch besprak Dr. Paul Marik, longarts en critical care-arts en stichtend lid van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), waarom artsen zich zo terughoudend hebben uitgesproken tegen de duidelijk gevaarlijke COVID-vaccins. Zoals opgemerkt door Kirsch:

    “Mijn blauwogige vrienden die geloven dat de vaccins veilig zijn, vertelden me dat ze hun standpunt zouden heroverwegen als zelfs maar één van hun eigen artsen zich tegen het vaccin zou uitspreken. Een van hen zei dat zelfs als een “tv-arts” (zoals Sanjay Gupta) zou zeggen dat het vaccin onveilig was, zij hun standpunt zouden heroverwegen.

    Ik vertelde hen dat artsen bang zijn om zich uit te spreken omdat ze hun vergunning om de geneeskunde uit te oefenen verliezen als ze de conventionele wijsheid in twijfel trekken.

    Dit was moeilijk te geloven voor mijn vrienden. Ze vroegen me ongelovig: “Waarom zou de medische gemeenschap artsen die levens proberen te redden het zwijgen opleggen?”. Ze geloofden mijn antwoord niet. Dus wilde ik een arts interviewen die zeer gerespecteerd wordt en geen ‘anti-vaxxer’ is, om het hun uit te leggen.”

    Artsen die hun bezorgdheid uiten worden gestraft

    Net als veel andere artsen nam Marik de COVID-injecties toen ze gelanceerd werden, zoals van hem werd verwacht. Pas toen hij de gegevens zelf ging controleren, besefte hij hoe slecht ze waren.

    Op de vraag of hij de gegevens misschien verkeerd heeft ingeschat, antwoordde Marik: “Nee, het bewijs is heel duidelijk.” Toen Marik zich begon uit te spreken tegen vaccinaties, kwam er vergelding vanuit de medische wereld, ondanks de duidelijke gegevens. Marik kreeg ook te maken met represailles toen hij patiënten probeerde te behandelen met door de FDA goedgekeurde, niet-gepatenteerde en niet-gelicentieerde geneesmiddelen die zeer effectief bleken te zijn tegen COVID.

    De ziekenhuisapotheek weigerde zijn recepten te verstrekken en hij kreeg opdracht ze aan niemand voor te schrijven. Kortom, hij kreeg het bevel om zijn patiënten gewoon te laten sterven, ook al wist hij dat hij ze kon helpen.

    Het enige medicijn dat hij mocht voorschrijven was Remdesivir, waarvan bekend is dat het giftig is en vaak tot de dood leidt. Remdesivir werd ontwikkeld als antiviraal geneesmiddel en getest tijdens de Ebola-uitbraak in 2014. Het geneesmiddel had een zeer hoog sterftecijfer en werd niet verder onderzocht.

    In de eerste maanden van 2020 werd het middel gebruikt in COVID-proeven.2 Ook deze proeven vielen meer dan tegen. Niet alleen was het middel niet effectief tegen de infectie, maar het had ook aanzienlijke en levensbedreigende bijwerkingen, waaronder nierfalen en leverschade.

    Maar ondanks de duidelijke gevaren en het gebrek aan doeltreffendheid heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration Remdesivir in mei 2020 goedgekeurd voor noodgebruik tegen COVID en in oktober 2020 volledige goedkeuring verleend.

    Hoe ziekenhuizen zich ontdoen van ‘lastige’ artsen

    Toen Marik weigerde het Remdesivir-protocol te volgen, werd hij onderworpen aan een “schijnbeoordeling”, een onofficiële maar bekende procedure waarbij een “lastige” arts wordt beschuldigd van wangedrag en in wezen uit zijn praktijk wordt gezet.

    Uiteindelijk werd hij ontslagen, hoewel er in zijn 30-jarige carrière als specialist in de intensive care nooit één klacht van een patiënt was geweest. Maar dat was nog niet alles. De ziekenhuisadministratie meldde hem ook bij de National Practitioner Databank, en als je eenmaal bij de NPD bent gemeld als een slechte handelende partij, is het vrijwel onmogelijk om je naam te zuiveren. Uw carrière is voorbij.

    Ze gaven hem ook aan bij de Medische Vereniging, die een andere reeks valse beschuldigingen tegen hem verzon. Zij beschuldigden hem ervan ivermectine voor te schrijven aan fictieve patiënten waarvan zij ten onrechte beweerden dat zij schade hadden opgelopen door het geneesmiddel.

    “De waarheid is dat ik nooit echt in staat was om ivermectine voor te schrijven,” zegt Marik. “De patiënten die ik volgens hen behandelde bestonden niet. Dat laat zien hoe ver het Medisch Tuchtcollege van Virginia wil gaan… Dat is het probleem als je probeert je mening te geven. De [ziekenhuisadministratie] deed er alles aan om mijn carrière kapot te maken omdat ik mijn patiënten wilde behandelen.”

    Volgens Marik werden sommige van zijn collega’s die bezwaar maakten tegen de weergave zelfs fysiek bedreigd en met het leven van hun familie bedreigd als ze niet ophielden met praten. “Dit is dus een ernstige zaak,” zegt Marik. Feit is dat artsen die ingaan tegen het verhaal van Big Pharma een bedreiging vormen voor triljoenen dollars aan inkomsten. Vergeleken met dergelijke bedragen is de waarde van het leven van een arts nihil.

    Enorme financiële prikkels om COVID-patiënten te doden.

    Marik wijst erop dat er enorme financiële prikkels waren en zijn voor ziekenhuizen om geen adequate zorg te verlenen aan COVID-patiënten. Deze financiële prikkels hebben ook bijgedragen tot een toename van het aantal COVID-doden aan het begin van de pandemie. Zoals Marik uitlegt, is er een premie van $400.000 tot $500.000 op elke COVID-patiënt, waarvoor ziekenhuizen bonusbetalingen ontvangen: opname van een “COVID-patiënt”, COVID-tests en COVID-diagnoses.

    Gebruik van Remdesivir – Volgens Marik betaalt de Amerikaanse overheid ziekenhuizen een toeslag van 20% op de totale ziekenhuisrekening wanneer Remdesivir wordt gebruikt.
    Gebruik van mechanische beademing, waaraan volgens klokkenluiders bij de Centers for Medicare & Medicaid Services 84,9% van de COVID-patiënten binnen slechts 96 uur overlijden, meestal als gevolg van barotrauma (trauma aan de longen door de verhoogde druk).

    COVID-sterfgevallen – In augustus 2020 erkende Robert Redfield, voormalig directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, dat ziekenhuizen een financiële prikkel hadden om te veel COVID-sterfgevallen te tellen.

    Volgens Marik maakt het niet uit of de patiënt leeft of sterft. Als ze sterven, valt er nog meer geld te verdienen. Ziekenhuizen beschouwen COVID-patiënten in feite als melkkoeien, en daarom tolereren ze geen artsen die een vroegtijdige behandeling toepassen. Hoe schokkend dit voor sommigen ook mag zijn, het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Artsen worden ook betaald om opioïden voor te schrijven, wat bijdraagt tot de dodelijke opioïdenepidemie.

    Patiënten gewond door COVID-vaccinaties wanhopig op zoek naar hulp

    Net zoals Marik zich verzette tegen de aanbeveling van de gezondheidsautoriteiten om geen vroegtijdige behandeling aan te bieden – iets wat tot de invoering van de COVID volstrekt ongehoord was – verzette hij zich ook tegen het idee dat patiënten verwondingen door de COVID-vaccinatie veinsden.

    Na de invoering van de vaccinatie kreeg het FLCCC telefoontjes van mensen die wanhopig om hulp vroegen omdat ze kort na de vaccinatie ernstige gezondheidsproblemen kregen. Bijna alle artsen hadden hen verteld dat de vaccinatie onmogelijk de schuldige kon zijn.

    Marik was daar niet zo zeker van, en toen hij het begon uit te zoeken, ontdekte hij dat de gegevens overduidelijk aantoonden dat er ernstige problemen waren. Marik is er nu zo zeker van dat de injecties gevaarlijk zijn dat hij ze aan geen enkele levende ziel op deze planeet zou aanbevelen, en het FLCCC is nu een van de weinige groepen die verwondingen door COVID-inentingen behandelt, evenals COVID-infecties en long COVID.

    “Alles wat ik heb geleerd, moest ik afleren”

    Mariks beroepservaringen van de afgelopen drie jaar hebben duidelijk geleid tot een massaal besef dat de dingen niet zijn wat ze lijken. Hij zegt dat hij zich in de afgelopen zes maanden heeft gerealiseerd dat hij tijdens zijn studie geneeskunde in wezen werd gehersenspoeld door Big Pharma en dat veel van wat hij leerde gewoon verkeerd was.

    Hij heeft zich ook gerealiseerd dat medische vakbladen niet te vertrouwen zijn. Ook zij zijn gecorrumpeerd door Big Pharma. Dus nu leert hij de leugens die hem zijn geleerd af en begint hij opnieuw, met nieuwe ogen kijkend naar gezondheid en ziekte.

    Californisch wetsvoorstel wil artsen muilkorven

    De pesterijen en intimidatie waarmee artsen in het kader van COVID werden geconfronteerd, zijn nu in Californië wettelijk verankerd.17 De Californische Assembly Bill 2098 bestempelt “de verspreiding of bevordering van verkeerde informatie of desinformatie in verband met … COVID-19 als onprofessioneel gedrag” dat “disciplinaire maatregelen” rechtvaardigt die kunnen leiden tot het verlies van de vergunning van een arts.

    De wet werd op 26 september 2022 aangenomen door de Californische wetgevende macht en op 1 oktober 2022 ondertekend door gouverneur Gavin Newsome.

    “Desinformatie” wordt gedefinieerd als alles wat “in strijd is met de huidige wetenschappelijke consensus die in strijd is met de standaard voor medische zorg”. Desinformatie of desinformatie met betrekking tot SARS-CoV-2 omvat “onjuiste of misleidende informatie over de aard en de risico’s van het virus, de preventie en behandeling ervan, en de ontwikkeling, veiligheid en doeltreffendheid van COVID-19-vaccins”.

    “Wie bepaalt wat ‘wetenschappelijke consensus’ is? Vermoedelijk … zijn het juist die instanties en overheidsactoren die het ironisch genoeg tijdens de hele pandemie voortdurend bij het verkeerde eind hebben gehad.” ~ The Daily Signal

    In wezen betekent dit dat de staat zal dicteren wat verkeerde informatie is en wat niet, omdat er zelden een wetenschappelijke consensus bestaat. Zelfs na tientallen jaren onderzoek blijven vragen vaak onbeantwoord, en op elk moment kunnen nieuwe ontdekkingen worden gedaan die oude dogma’s in twijfel trekken.

    Zoals The Daily Signal opmerkt: “Wie bepaalt wat een ‘wetenschappelijke consensus’ is? Vermoedelijk … zijn het juist die instanties en overheidsactoren die het ironisch genoeg steeds weer mis hebben gehad tijdens de pandemie.” Zie de onderstaande video voor voorbeelden.

    De wetenschap gaat alleen vooruit als er een vrije uitwisseling van ideeën is. Door artsen te beletten informatie en kennis te delen met hun patiënten zoals zij dat willen, schenden Californische bureaucraten niet alleen de Amerikaanse grondwet en vernietigen zij het medische beroep zoals wij dat kennen, maar duwen zij ook de medische wetenschap terug naar de middeleeuwen.

    De jacht op waarheidssprekers

    Ik heb de afgelopen jaren verschillende artikelen geschreven over de wrede en onethische behandeling van medische professionals die zich durfden uit te spreken tegen het irrationele COVID-verhaal.

    Dr. Meryl Nass, bijvoorbeeld, werd haar medische vergunning ontnomen en moest een psychiatrisch onderzoek ondergaan – allemaal voor de “misdaad” van het succesvol redden van het leven van COVID-patiënten met hydroxychloroquine en ivermectine.

    Ik heb ook gerapporteerd over hoe artsen Anthony Fauci en Francis Collins samenwerkten om de reputatie van de auteurs van de Great Barrington Declaration, die opriepen tot gerichte bescherming van de meest kwetsbaren in plaats van een algemeen embargo te vernietigen.

    Tot de drie auteurs behoorden Harvard professor in de geneeskunde Dr Martin Kulldorff, Oxford professor Dr Sunetra Gupta en Dr Jay Bhattacharya, een professor aan de Stanford University Medical School.

    Een van de tactieken die Fauci tegen hen gebruikte was het beweren van een wetenschappelijke consensus – dat de meeste wetenschappers het eens waren met vaccins, maskering, sociale distantiëring, enz. Tegen die tijd hadden meer dan 46.400 medische professionals en 15 700 wetenschappers de verklaring ondertekend.

    Zoals Bhattacharya opmerkte in een interview met Jimmy Dore hadden Fauci en Collins niets in termen van echte wetenschap. Zij konden het blokkeren of iets anders maar niet alleen op wetenschappelijke gronden verdedigen. Dus namen ze hun toevlucht tot propaganda, PR en lastertactieken.

    Dr. Peter McCullough is een ander FLCCC-lid met uitstekende medische referenties die door het medisch establishment wordt vervolgd omdat hij openlijk spreekt over vroegtijdige behandeling en de gevaren van COVID-injecties. Hij heeft nu een boek geschreven, The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalisation and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex, waarin hij zijn ervaringen en de misdaden tegen patiënten, artsen en anderen tijdens het COVID-tijdperk in detail beschrijft.

    Dr. Ryan Cole, een klinisch patholoog, is een ander voorbeeld. Omdat hij een privé-laboratorium runt, heeft hij zich meer dan de meesten kunnen uitspreken, maar verschillende regelgevende organisaties hebben actie tegen hem ondernomen om hem het zwijgen op te leggen.

    Hij heeft ook ongeveer de helft van zijn zaken verloren omdat twee verzekeringsmaatschappijen hem hebben ontslagen wegens “onprofessioneel gedrag”, d.w.z. het delen en bespreken van de gezondheidseffecten van COVID-vaccinaties, en een van zijn beste vrienden, met wie hij 12 jaar heeft samengewerkt, heeft zijn zakelijke relatie beëindigd omdat hij niet wilde dat Cole’s openhartigheid zijn zaken zou beïnvloeden. “Allemaal vanwege laster door de media. De waarheid vertellen in deze tijd is gevaarlijk,” vertelde hij me in een interview eerder dit jaar.

    De geneeskunde is ontspoord

    De laatste 25 jaar, en waarschijnlijk al veel langer, is de allopathische geneeskunde een van de belangrijkste doodsoorzaken in de Verenigde Staten. Zoals vermeld in het artikel “Are Medical Errors Still the Third Leading Cause of Death?” in 1998 concludeerden onderzoekers dat naar behoren voorgeschreven en correct ingenomen geneesmiddelen de vierde belangrijkste doodsoorzaak waren.

    Twee jaar later, in 2000, beschreef wijlen dr. Barbara Starfield in een artikel in JAMA dat artsen de derde doodsoorzaak zijn in de VS. Een van Starfields kritieken op het medische systeem was het gebrek aan systematische registratie en onderzoek van ongewenste voorvallen – een tekortkoming die in het COVID-tijdperk absurd werd gemaakt.

    Een artikel uit 2003 getiteld “Death by Medicine”, geschreven door Dr. Carolyn Dean, Gary Null, Ph.D., Dr. Martin Feldman, Dr. Debora Rasio en Dorothy Smith, Ph.D., beschreef hoe het moderne conventionele Amerikaanse medische systeem op dat moment was uitgegroeid tot de belangrijkste oorzaak van dood en letsel in de Verenigde Staten, die jaarlijks aan bijna 784.000 mensen het leven kost.

    Deze iatrogene sterfgevallen (d.w.z. sterfgevallen die toe te schrijven zijn aan het handelen van artsen) variëren van bijwerkingen van geneesmiddelen en vermijdbare medische fouten tot ziekenhuisinfecties, mislukte operaties en sterfgevallen als gevolg van onnodige medische procedures.

    Tijdens de COVID-crisis zijn alle tekortkomingen in de geneeskunde zodanig verergerd dat velen ziekenhuizen nu “killing fields” noemen – plaatsen waar hebzucht heerst en patiënten worden mishandeld, gemarteld en gedood uit winstbejag.

    Tot nu toe ligt het aantal doden door COVID in de VS ruim boven de 1 miljoen, en het is niet ondenkbaar dat de overgrote meerderheid daarvan is overleden door “standaardzorg” (d.w.z. Remdesivir en beademing en het onthouden van voedsel en vocht).

    Corruptie op alle niveaus is ook blootgelegd voor iedereen die het wil zien. In september 2021 onthulden wij bijvoorbeeld hoe de American Medical Association artsen opdroeg hun patiënten opzettelijk te misleiden over de COVID-gegevens en de veiligheid van vaccinaties.

    In december van dat jaar lieten we ook zien hoe de AMA wetteloosheid bevorderde door particuliere bedrijven op te dragen een gerechtelijk bevel tegen vaccinatievoorschriften te negeren en de voorschriften toch uit te voeren.

    Een pijnlijke realiteit onder ogen zien

    Als er al een lichtpuntje is, dan is het dat de mensen langzaam maar zeker beseffen hoezeer het medische systeem niet deugt en dat we radicale veranderingen moeten doorvoeren.

    Zelfs artsen als Marik worden zich bewust van het feit dat alles wat zij dachten te weten over geneeskunde eigenlijk propaganda was van Big Pharma, en dat winst en niet zorg de leidraad is in de meeste ziekenhuizen.

    Velen, zoals Marik, zijn geschokt dat ze worden gestraft omdat ze proberen de zorg te verbeteren en levens te redden tegen lage kosten. Ik interviewde onlangs intensivist Dr. Pierre Kory, een ander lid van het FLCCC, die toegaf dat hij beangstigend naïef was toen hij zich voor het eerst uitsprak over ivermectine in 2020.

    Hij dacht dat het FLCCC als helden zou worden onthaald. In plaats daarvan werden ze belasterd, zwartgemaakt, vervolgd en ontslagen, en worden ze nu nog steeds vervolgd omdat ze nu COVID-letsels behandelen die niet zouden bestaan.

    Kory heeft nu een boek geschreven, “War on Ivermectin: The Medicine That Saved Millions and Could Have Ended the COVID Pandemic”, dat na 15 november 2022 verkrijgbaar zal zijn en waarin hij het plan beschrijft waarmee ivermectine en andere effectieve COVID-behandelingen werden onderdrukt. Mijn interview met hem, waarin we deze tactieken bespreken, wordt half november uitgezonden.

    Tot slot, als u of iemand die u kent nog steeds niet kan geloven dat een arts ooit informatie voor u zou achterhouden of ronduit tegen u zou liegen, luister dan naar Kirsch’ interview met Marik. Luister naar het verhaal van Nass. Lees Kory’s boek. Kijk naar de wetgeving in Californië.

    Stel je voor dat je een arts bent met honderdduizenden dollars aan studieleningen en dat je te horen krijgt dat je je praktijkvergunning kunt verliezen als je informatie deelt die een patiënt afleidt van de “standaardzorg” – wat dat ook moge zijn. U kunt uw carrière verliezen.

    Er is veel moed voor nodig om dergelijke druk te weerstaan, en daarom zijn er zo weinig artsen die praten over vroegtijdige behandeling en de gevaren van Remdesivir, beademing en COVID-vaccinaties. Wie om zijn gezondheid geeft, doet er goed aan te luisteren naar degenen die daadwerkelijk alles op het spel zetten om de waarheid te vertellen.


    Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER



     Volg Frontnieuws op Telegram

    0 reacties :

    Een reactie posten