Voordracht Karel van Wolferen nr. 44: "De wurggreep"

Datum:
 • vrijdag 24 juni 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Leugens...   24-6-2022


  Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het ANP (is van particulier Chris Oomen, dus niet onafhankelijke) weet te melden:
  "De kans is groot dat er in de toekomst door klimaatverandering vaker periodes zijn dat minder water door de Maas stroomt en dat kan een risico vormen voor de drinkwatervoorziening in Nederland en Belgiรซ."
  Zou het drinkwatertekort misschien ook te maken kunnen hebben dat beide landen volgens officiรซle cijfers per jaar 200.000 extra mensen te drinken moeten geven.
  Op een gegeven moment zal zelfs het water uit de Noordzee gezuiverd moeten worden om aan de toenemende vraag naar drinkwater te kunnen voldoen. Zo is het ook met de vraag naar huizen gesteld en dat gaat ook gelden voor voedsel, zeker als de boeren en vissers verdreven moeten worden. Klaus Swab wil zelfs de bankrekening van vleeseters gaan bevriezen wist hij te melden. https://www.frontnieuws.com/wereld-economisch-forum-wil-bankrekeningen-bevriezen-van-vleeseters-om-hen-op-te-voeden/b

  Een reactie posten