The Trueman Show #60 Sven Hulleman

Datum:
  • donderdag 3 februari 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  • Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat we elkaar spraken in The Trueman Show en wat is er veel gebeurd in de tussentijd.



    3-2-2022





    The Trueman Show #60 Sven Hulleman Bezoek www.jornluka.com. Alle content die ik maak is gratis. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan: info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk! Voor deze 60ste aflevering zijn we afgereisd naar Den Haag. Om de hoek van het binnenhof zit het kantoor van Sven Hulleman. Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat we elkaar spraken in The Trueman Show en wat is er veel gebeurd in de tussentijd. Ik was dan ook ontzettend benieuwd hoe het afgelopen jaar voor Sven geweest is en waar hij zich nu allemaal mee bezighoudt. Zoals altijd heb ik gesprek niet tot nauwelijks voorbereid. Altijd een verrassing waar het gesprek naar toe zal gaan. Zeker als je uitgenodigd wordt door Sven Hulleman. Want naast het bespreken wat hem het afgelopen jaar bezig heeft gehouden zijn we ook de geschiedenis ingedoken van bijvoorbeeld de Annunaki. Hebben we het over religie gehad. Spiritualiteit. Dimensies. Aliens. Maar ook wat hem nu bezighoudt. En dat is vooral kijken naar oplossingen. Hoe we de wereld ook daadwerkelijker een bewustere plek kunnen maken. Zo houdt hij zich nu veel bezig met water. Een ontzettend belangrijk onderdeel van ons bestaan. Gepassioneerd vertelde hij over water en over een product waar hij mee bezig is. Als gezegd, als je bij Sven op bezoek gaat is het altijd een verrassing. En nu ook weer, want voor ik het wist begaf ik me in een soort infomercial. Van Sven kan ik het hebben en het is voor het goede doel! Hierbij de links waar Sven het over had in de podcast:
    https://saportareport.com/mccarthy_hu... https://youtu.be/l5rn5ZL9eWQ https://youtu.be/HHamE8gmA8Q Lieve vrienden, Spotify heeft besloten heeft content te gaan censureren. Dit is iets waar ik niet langer aan wil mee werken. Ik wil Niet langer mensen naar een platform halen die zo ingaan tegen mijn normen en waarden. Daarom heb ik besloten om zelf al mijn content van de streamingplatforms te halen en het enkel nog beschikbaar te stellen via mijn website. Op YouTube ga ik nog even door, maar dit zal ook niet lang meer duren. Dit houdt in dat nu alle content te vinden is op mijn website. Zowel de audio los als de video. We werken kei hard aan de website om de ervaring zo fijn mogelijk te maken en zoveel mogelijk functionaliteiten erin te bouwen die de grote big tech platforms ook hebben. Wel betekent dit dat ons bereik kleiner zal worden. Daarmee waarderen wij het enorm als jullie de content willen delen als het met jullie resoneert. Ontzettend bedankt!

    0 reacties :

    Een reactie posten