De Great Reset is eigenlijk een grote aanval op de mensheid

Datum:
  • woensdag 2 februari 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  •  In een recente opiniestuk heb ik de oorzaken en gevolgen van een dreigende bevoorradingscrisis geschetst. Tekorten aan fundamentele goederen en diensten zijn echter slechts de oppervlakkige symptomen van een stille, aanhoudende oorlog tegen de menselijke waardigheid, schrijft Mathew Maavak.


    30-1-2022


    Doorheen de geschiedenis is het menselijk kapitaal het meest universele en onmisbare bezit geweest. Beschavingen zijn gebouwd op menselijke vindingrijkheid. Maar ondanks de 21e-eeuwse ophef over slimme steden, slimme werknemers en allerlei slimme toekomsten, is het ironisch dat er in bijna elke cruciale sector een tekort aan talent blijft bestaan. Alleen al in de Verenigde Staten bereikte de arbeidsproductiviteit onlangs een dieptepunt in 40 jaar, zelfs toen de werkloosheidsclaims daalden. Hoe valt deze anomalie te verklaren? Misschien heeft het “geen prikken, geen banen”-mandaat het moreel van de werknemers verpletterd?

    De wereldwijde arbeidscrisis broeit al tientallen jaren en toch is er niets gedaan om dit probleem aan te pakken. Volgens een onderzoek van Korn Ferry in 2018 zouden wereldwijde tekorten aan talent tegen 2030 naar verwachting 8,452 biljoen dollar aan gederfde financiële inkomsten kosten. De uitbraak van ‘covid’ in 2019 zal aan dit cijfer nog niet-kwantificeerbare exponentialen hebben toegevoegd.

    Het Wereld Economisch Forum (WEF) blijft niettemin optimistisch. WEF-oprichter Klaus Schwab ziet hier een kans om “alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden.” Hij doelt natuurlijk op een totalitaire oplossing die de Great Reset wordt genoemd. De routekaart naar deze reset is nooit op bevredigende wijze uitgelegd. We krijgen alleen reductionistische soundbytes en glossy visuele clips voorgeschoteld waarin enkele verontrustende vragen scrupuleus worden ontweken: Hoe zal de Great Reset worden gerealiseerd? Wat zijn de fasen, actieplannen en mijlpalen in de aanloop naar 2030? Is de reset gebaseerd op de afbrokkeling van de nationale soevereiniteit? Kan de wereld na de reset tegen 2030 plaats bieden aan meer dan acht miljard mensen?

    Om deze prangende vragen af te wenden, hebben het WEF en zijn gelijken het publiek afgeleid met een dagelijks spervuur van vermeende existentiële crises. Het zal niemand verbazen dat deskundigen die deze mogelijke gevaren begrepen en een rol hadden kunnen spelen bij het beperken ervan, systematisch zijn buitengesloten van relevante platforms – zowel op nationaal als internationaal niveau. In hun plaats heeft de globalistische elite triomfantelijk het vuil der aarde gepromoot in de naam van “inclusiviteit”, “diversiteit”, “gelijkheid” en “open samenlevingen”. De covidmarionetten die vandaag de leiding hebben over onze samenlevingen, beschikken niet over de intelligentie, de durf of de morele vezels om vraagtekens te zetten bij de waaier van tegenstrijdigheden, de gevolgen voor de mensenrechten en de kritieke lacunes die in het Great Reset-project aan het licht komen.

    Het lijkt wel of onze wereld opzettelijk is ontworpen om te mislukken. Loze retoriek als “Build Back Better” en “The New Normal” dient alleen om de schapen zand in de ogen te strooien. Onophoudelijke wereldwijde lockdowns beschermen de elite ook in een Noah’s ark-achtige cocon terwijl de fundamenten van de Great Reset heimelijk worden gelegd. De sluitsteen in 2030 kan de vorm aannemen van een geïncarneerde Toren van Babel die totale zeggenschap zal hebben over een gedecimeerde wereldbevolking.

    De langdurige intellectuele pogrom (alias het wereldwijde tekort aan talent) is gepaard gegaan met een versnelde erosie van individueel eigendom – precies zoals het WEF had beloofd. Hoe kun je iets bezitten als je herhaaldelijk wordt onderworpen aan lockdowns die je scheiden van je bron van inkomsten? Hoe kun je nieuwe bronnen van inkomsten genereren wanneer interactie-afhankelijke ondernemingen worden onderdrukt? Zoals de recente gebeurtenissen hebben aangetoond, is er geen respijt, zelfs niet wanneer je dubbel-, drie- of vierdubbel wordt geprikt. Het gaat niet langer om een virus; het gaat om wereldwijde panoptische controle.

    Wetenschap van de alomtegenwoordige waanzin

    De onderdrukking van wereldwijd talent heeft een desideratum gevoed van krankzinnige bezigheden die zich verkleden (of beter “cross-dressed”) als “wetenschap”. Geneeskunde is de voorhoede van deze travestie. Medische deskundigen zoals CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky promoten de wetenschap van de gendermanipulatie wanneer ze niet bezig is het pandemieverhaal op te voeren. De Amerikaanse Assistant Health Secretary Rachel Levine (geboortenaam onderdrukt door Wikipedia) genereert waarschijnlijk meer krantenkoppen over (verkeerde) geslachtsuitspraken dan over de overvloed aan problemen in de Amerikaanse gezondheidszorg.

    Kromme deskundigheid leidt natuurlijk tot kromme wetenschap. Moeders en zwangere vrouwen worden nu aangeduid als “barenden”; mannen kunnen bevallen en borstvoeding geven tegen de orde van de natuur in; en traditionele geslachten worden getaxonomiseerd in “mensen met penissen” en “mensen met vagina’s”. Het wordt nog erger. Argumenten ter rechtvaardiging van pedofilie omvatten respectabele terminologieën zoals Minor Attracted Person (MAP).

    Deze giftige “wetenschap” beschouwt ook traditionele spelling, grammatica en interpunctienormen als racistisch, aangezien de academische wereld nu een speelplaats is voor filantropische chantage. De voortdurende explosie van wetenschappelijke onbenulligheden is gewoon te uitputtend om hier te worden opgesomd. Niettemin is het belangrijk te wijzen op de oorsprong ervan in de marxistische theorie. Net zoals Karl Marx een “intrinsieke waarde” voor goederen en diensten bepleitte – in plaats van de wetten van vraag en aanbod – moet competentie evenzeer een vage intrinsieke “inspanning” weerspiegelen. De resultaten zijn voorspelbaar. Alleen de meest plooibare, onwetende en zwakbegaafde mensen zullen het goed doen tijdens de aanloop naar de Great Reset. (Hun lot na 2030 zou duidelijk zijn voor de normaal denkende waarnemer). Onnoemelijke miljarden zijn gepompt in de media en universiteiten wereldwijd om deze pandemie van waanzin te propageren. Waarom? Omdat het de handelaren in massale onwetendheid verrijkt.

    Albert Einstein’s vermaning dat “wetenschap alleen kan gedijen in een atmosfeer van vrije meningsuiting” wordt irrelevant geacht in het Nieuwe Normaal. Herhaal een leugen duizend keer en het wordt waarheid; herhaal het een miljoen keer per dag en het wordt een nieuwe religie versmolten met pseudo-wetenschappen. Dit leidt op natuurlijke wijze tot het soort massapsychose of massavorming waarvan we vandaag getuige zijn.

    Van oudsher zullen waanzinnigheden als deze een beschaving uiteindelijk bedelven onder het gewicht van haar collectieve psychose. Een andere zou opstaan om een alternatief te bieden, meestal via een invasie. Om te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt, werd de Grote Reset in het leven geroepen om de opkomst van concurrerende machtsstructuren te voorkomen. Enter de WEF-gecentraliseerde Transnationale Kapitalistische Klasse (TCC) en haar marionetten in de gangen van de macht ver en wijd.

    Is het een wonder dat afwijzingsbrieven over medische vrijstellingen voor COVID-19 vaccins dezelfde toon en syntaxis gebruiken in verschillende geografische zones? Wie centraliseert dit beleid, deze activiteiten en communiqués, soms tot op de laatste typo?

    Slachtoffers van de nieuwe wetenschap

    De nieuwe wetenschap schept meer tegenstellingen dan consensus. In feite levert zij niets anders op dan een nimmer eindigende pantomime van onzin. Leiders die “onze planeet willen redden” van de klimaatverandering hebben paradoxaal genoeg hun steden gereduceerd tot onhygiënische nachtmerries. De rot is uitgezaaid naar alle sectoren.

    Maar laten we terugkeren naar het pandemieverhaal. Terwijl “deskundigen” ten onrechte een wetenschappelijke leugen napraten die de “pandemie van de ongevaccineerden” wordt genoemd, kunnen zij niet verklaren waarom Gibraltar, waar meer dan 99% van de bevolking is gevaccineerd, getuige is van een COVID-stijging. Vergelijkbare patronen doen zich voor in landen met een hoog vaccinatieniveau. De correlaties tussen hoge vaccinatiegraad en coronaviruspieken worden nog steeds verkeerd voorgesteld, in diskrediet gebracht of gecensureerd. Deskundigen van de gevestigde orde kunnen niet verklaren waarom Afrika, met zijn lage vaccinatiecijfers, niet wordt geteisterd door het coronavirus. Ik heb nog geen recente virale clips gezien van Afrikanen die in COVID-isolatieafdelingen naar adem snakken. Ook India, met een vaccinatiegraad van 30% voor volwassenen, doet het veel beter dan Maleisië met een beweerde 96% inentingsgraad voor hetzelfde cohort vanaf oktober/november 2021. Deze tegenstrijdigheden brengen corrupte medische instellingen niet meer van hun stuk. Het zijn de dictaten van bovenaf die ertoe doen. Als hun baan afhangt van de vermelding van “klimaatverandering” op overlijdensakten, dan zij het zo. Levens zijn nu een kwestie van vervalste statistieken.

    In deze ketel van universeel bedrog, hebben roofdieren van alle vormen een uitstekende dag. In een veelzeggend voorbeeld hebben lockdowns ratten en ander ongedierte in staat gesteld systematisch onze agrarische levensaders te vernietigen. Toch worden robots en drones die worden gebruikt om menselijke sociale afstand af te dwingen, niet ingezet om onze broodmanden te beschermen. Waar is het gevoel voor verhoudingen?

    In het verlengde van de langlopende oorlog tegen menselijk talent wordt hoogopgeleid personeel nog steeds weggezuiverd uit kritieke industrieën onder het mom van vaccinatiemandaten. Tot de recente zuiveringsdoelwitten behoren topwetenschappers van het gevoelige Los Alamos National Laboratory, 12.000 personeelsleden van de Amerikaanse luchtmacht en duizenden brandweerlieden en politieagenten alleen al in de Verenigde Staten. Honderdduizenden artsen en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg over de hele wereld staan op het punt te worden ontslagen omdat zij weigeren zich te onderwerpen aan de vaccinatieplicht. Kunt u zich de gevolgen voorstellen?

    De implicaties gaan veel verder dan een willekeurige personeelsherschikking. Onder de weigeraars bevinden zich de best opgeleide en bekwaamste mensen ter wereld. Een ongewoon aantal van hen heeft een doctoraat. We hebben hun vaardigheden en ideeën nodig om een verscheidenheid aan toekomstige uitdagingen op te lossen. Maar ze staan ook in de weg van het Great Reset project.

    De genocidale Pol Pot zou het plot hebben begrepen.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen



    0 reacties :

    Een reactie posten