European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken

Datum:
 • dinsdag 18 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • 8 van de 10 ‘Covid’ zieken en doden gevaccineerd   

  European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken


  —————————————————————————————————————————————–

  Ook in Schotland: 8 van de 10 ‘Covid’ doden waren gevaccineerd – Dodelijke spiraal van leugens en injecties begint voortbestaan mensheid te bedreigen

  ——————————————————————————–

  Officials van het European Medicines Agency in Amsterdam erkennen dat boostershots het menselijke immuunsysteem kunnen verzwakken. Uit de verklaring van een EMA wetenschapper valt op te maken dat voor dit ‘kunnen’ in werkelijkheid een vrijwel zeker ‘zullen’ moet worden gelezen, mede omdat de harde data van de afgelopen tijd aantonen dat het sterftecijfer in landen waar het meest wordt gevaccineerd en geboosterd in ijltempo oploopt.

  ‘Boosters kunnen één keer worden gedaan, misschien twee keer, maar wij denken dat het niet iets is dat constant herhaald moet worden,’ verklaarde Marco Cavaleri, hoofd van de afdeling Biologische Gezondheid Bedreigingen en Vaccin Strategie. ‘We moeten nadenken over hoe we kunnen overgaan van de huidige pandemie toestand naar een meer endemische toestand.’ Met andere woorden: we moeten met Covid leren leven als met de griep en de circa 30 andere luchtwegvirussen die iedere winter rondwaren.

  De United Kingdom Health Security Agency (het Britse RIVM) heeft inmiddels geconstateerd dat de Pfizer en Moderna shots slechts 10% effectief zijn tegen de – overigens zeer milde – Omicron variant. Zoals kon worden verwacht komt Pfizer binnenkort met een nieuwe injectie hiertegen (1), die ongetwijfeld ook niet gaat werken, en weer een volgende serie boostershots zal vereisen.

  8 van de 10 ‘Covid’ zieken en doden gevaccineerd

  Dat constant herhalen van immuunsysteem verwoestende boostershots is overigens precies wat het regime Rutte van plan is. Voormalig minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge kocht op de valreep maar liefst 6 boostershots aan. In Israël is men ondanks het totale falen reeds begonnen met de tweede boostershot (dus vierde ‘vaccinatie’).

  Ook de officiële cijfers van Public Health Scotland (het Schotse RIVM) onderstrepen hoe nutteloos en schadelijk de ‘vaccins’ zijn. 85,8% van de nieuwe Covid-19 gevallen zijn gevaccineerd; 78,5% van de ziekenhuisopnamen bestaan uit gevaccineerden, en 79,5% van het aantal doden:

  Vaxslachtoffers worden valselijk aan ‘varianten’ toegeschreven

  QR-codes en vaxpassen blijven enkel geldig als je ALLE shots in je lichaam laat spuiten. Mensen die het na twee, drie of vier injecties wel genoeg vinden, zullen bij de groep ‘ongevaccineerden’ worden gerekend. Indien zij als gevolg van de injecties met ernstige gezondheidsproblemen in het ziekenhuis belanden, zullen zij daarom als ‘ongevaccineerd’ worden geteld.

  Hetzelfde geldt overigens voor enkel- en dubbel gevaccineerden. Onthou dit goed als u de extreem gemanipuleerde cijfers over ‘besmettingen’ en een zogenaamde ‘pandemie van ongevaccineerden’ leest, en de leugens aanhoort over hoe de ‘vaccins’ het aantal ziekenhuisopnames zouden hebben verlaagd. Zoals we al in 2020 voorspelden worden de slachtoffers van deze opzettelijk in gang gezette vaxxicide (vaccinatie-genocide) valselijk aan nieuwe varianten toegeschreven, en nóóit aan de werkelijke oorzaak: de experimentele gentherapie injecties.

  Wereldwijde causale studie: 31% meer doden door ‘vaccins’ in VS

  Dat die de echte oorzaak zijn bleek onlangs opnieuw uit een recente, in een eerder artikel al genoemde onafhankelijke studie naar de situatie in 145 landen. In deze ‘Worldwide Bayesian Causel Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with Covid-19′ is onder meer te lezen dat de ‘vaccins’ een 38% hoger aantal Covid ‘gevallen’ hebben veroorzaakt, en 31% meer doden (per miljoen inwoners). (Zie ook mijn artikel van 3 januari: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking).

  ‘(Bill) Gates heeft duidelijk gelogen toen hij beweerde dat Covid zal worden uitgeroeid als de hele wereld wordt gevaccineerd,’ reageert de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Maar als een virus ook in dieren bestaat, kan het nooit worden uitgeroeid. Daar heeft hij de wereld over belogen. Je vraagt je af of mensen zoals hij en zijn vaccin-armada wisten dat dit (vaccin) de gezondheid van de samenleving juist zou ondermijnen?’

  Gezien de wagonlading bewijs die ervoor bestaat, en die ik in tal van artikelen heb besproken, moet het antwoord op die laatste vraag een ondubbelzinnig JA zijn.

  Gates heeft eind vorig jaar voor de camera toegegeven dat de ‘vaccins’ niet werken en je niet beschermen. Ze zouden volgens hem wel de kans verhogen dat je geen ernstige, maar milde Covid krijgt. ‘De data beginnen aan te geven dat dit niet waar is,’ vervolgt Armstrong. ‘De media proberen wanhopig ieder rapport dat aantoont dat er iets niet in de haak is, te onderdrukken.’

  Dodelijke spiraal van leugens en injecties bedreigt voortbestaan mensheid

  Nu de Covid injecties het immuunsysteem van een paar miljard mensen ernstig verzwakken en beschadigen, en zeker met behulp van boostershots compleet dreigen te vernietigen, moeten we ons opmaken voor een enorme golf zieken en ziekten die de gezondheidszorg compleet zullen overweldigen. (Zie ook mijn artikel van 10 januari:  UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden en 15 oktober 2021:  Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?).

  En ook deze zieken en doden zullen – eveneens zoals ik in 2020 voorspelde – aan nieuwe varianten en/of nieuwe virussen worden toegeschreven, en worden aangegrepen voor nieuwe (verplichte) injecties, gepaard gaande met keiharde onderdrukking van de mensen die blijven weigeren zich met deze killshots te laten injecteren.

  Als deze dodelijke, duivelse spiraal van meer leugens en nog meer injecties niet wordt gestopt, dan kunnen deze allerergste misdaden tegen de menselijkheid ooit in het slechtste geval op een ELE uitlopen – een Extinction Level Event, waarbij het overgrote deel van de wereldbevolking binnen enkele jaren wordt uitgeroeid, en de globalistische klimaatsekte eindelijk zijn zin heeft: die lastige wezens * die ‘andere mensen’ worden genoemd zijn eindelijk goeddeels verdwenen. (En de weinigen die nog over zijn zullen als hun eeuwige slaven worden gehouden.)

  (* Klaus Schwab, leider van het World Economic Extermination Forum waarvoor het regime Rutte een staatsgreep tegen de Nederlandse samenleving uitvoert, heeft de mensheid letterlijk als ‘wezens’ omschreven.)


  Xander


  (1) Armstrong Economics
  (2) Armstrong Economics

  0 reacties :

  Een reactie posten