De wetenschap: Covid-vaccins verminderen risico op verspreiding of besmetting van virus niet, nutteloos na 3 maanden

Datum:
 • dinsdag 2 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • De wetenschap zit in de problemen, en moet toegeven dat haar plannen mislukt zijn. Maar eigenlijk heeft de wetenschap dit al die tijd gepland.


  30-10-2021


  Mensen die volledig zijn gevaccineerd tegen Covid en toch het virus oplopen, zijn even besmettelijk voor anderen in hun huishouden als besmette niet-gevaccineerde mensen, zo blijkt uit onderzoek, meldt The Guardian.

  Dat wisten we al anderhalf jaar, maar de MSM begint langzaam toe te geven dat de vaccins nutteloos zijn. Dat is winst, het verhaal begint in te storten.

  Huishoudens vormen een belangrijke omgeving voor de overdracht van Covid-infecties (pdf), waarbij frequent en langdurig dagelijks contact met een besmette persoon in verband wordt gebracht met een verhoogd risico om het virus op te lopen.

  Er zijn echter nog vragen – waaronder het werkelijke aandeel van huishoudelijke contacten die besmet raken na een eerste geval, de duur van hun besmetting, en de impact van vaccinatie op het risico van overdracht van het virus en de kans om het op te lopen.

  Dit was echt een ongelukje van de stagiaire en zou er nooit door gekomen zijn als de moderator niet afwezig geweest was.

  Nu is uit een studie gebleken dat, hoewel vaccinatie tegen Covid van cruciaal belang is om ernstige ziekte en overlijden te voorkomen, zelfs volledig gevaccineerde personen het virus oplopen – en het doorgeven.

  Eeuh nee, ook ernstige ziekte en overlijden wordt niet voorkomen, de wetenschappers zijn een beetje traag. Maar ze geven eindelijk iets toe en dat is winst.

  Onderzoekers van een aantal instellingen, waaronder het Imperial College London en het Britse Health Security Agency (HSA), schrijven in de Lancet hoe zij gegevens hebben geanalyseerd van 204 gezinscontacten van 138 mensen die met de Delta-variant besmet waren.

  Ter herinnering: het Imperial College in Londen, dat wordt gefinancierd door Bill Gates, kwam met de eerste nepmodellen die werden gebruikt door Fauci, die wordt gefinancierd door Bill Gates, die beweerde dat miljoenen mensen zouden sterven als we niet in lockdown zouden gaan, een plan dat in het leven is geroepen door Bill Gates. Het bleek dat de modellen allemaal waren gemaakt voordat het coronavirus was geïdentificeerd.

  Van deze contacten, die werden gerekruteerd binnen vijf dagen nadat hun gezinslid symptomen had vertoond en die 14 dagen lang dagelijks werden getest, raakten er 53 besmet, van wie er 31 volledig waren gevaccineerd en 15 niet waren gevaccineerd.

  Uit de analyse blijkt dat een volledig gevaccineerd contact 25% kans heeft om het virus van een besmet gezinslid op te lopen, terwijl een niet-gevaccineerd contact 38% kans heeft om te worden besmet.

  Vergeet niet dat dit volledig gebaseerd is op PCR-tests, en dat ‘De wetenschap’ in verschillende situaties verschillende PCR-cyclustellingen heeft gebruikt bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen.

  Dit hele nieuwe concept van “asymptomatische overdracht” (een concept dat nooit eerder heeft bestaan) heeft alle gegevens rond dit vermeende coronavirus volledig zinloos gemaakt.

  De cijfers werpen echter geen licht op de ernst van de ziekte, terwijl het team waarschuwt dat deze cijfers binnen een bereik van mogelijke waarden vallen, wat betekent dat de precieze grootte van het verschil onduidelijk is.

  De analyse suggereert verder dat het weinig of geen verschil maakt of een besmet persoon zelf volledig gevaccineerd is of niet, hoe besmettelijk hij is voor zijn gezinscontacten.

  Het team voegt eraan toe dat het piekniveau van het virus bij geïnfecteerde personen hetzelfde was, ongeacht of ze waren ingeënt of niet, hoewel deze niveaus sneller afnamen bij de gevaccineerden, wat suggereert dat zij de infectie sneller oplosten.

  “Dit verklaart waarschijnlijk waarom [volledig gevaccineerde] doorbraakgevallen even besmettelijk zijn voor hun contacten als [niet-gevaccineerde] gevallen”, aldus prof. Ajit Lalvani, voorzitter van de afdeling infectieziekten aan het Imperial College in Londen en een van de auteurs van de studie.

  Het team keek ook nauwkeuriger naar degenen die volledig waren gevaccineerd.

  “Wat we verrassend genoeg ontdekten, was dat al drie maanden na ontvangst van de tweede vaccindosis het risico om een infectie op te lopen hoger was in vergelijking met degenen die recenter waren gevaccineerd,” zei Lalvani.

  “Dit suggereert dat de door vaccinatie geïnduceerde bescherming al afneemt tegen ongeveer drie maanden na de tweede vaccinatie,” voegde hij eraan toe.

  Drie maanden is niet verrassend, en is in feite wat we voorspeld hebben.

  Het enige wat het “vaccin” doet – afgezien van het veroorzaken van permanente gezondheidsproblemen en mogelijk een plotselinge dood – is het creëren van antilichamen voor een gemeenschappelijk coronavirus, d.w.z. de gewone verkoudheid.

  Hier is een 2017 review van een artikel in Nature over waarom we geen langdurige antilichamen kunnen ontwikkelen voor de gewone verkoudheid.

  Maar natuurlijk heeft De wetenschap dit gepland, vandaar dat de belangrijkste basis van De wetenschap’s hoaxes nu aankondigt dat de vaccins in principe volledig nutteloos zijn voor hun verklaarde doel.

  De wetenschap zei dat de antilichamen 11 maanden meegingen, toen 7 maanden, nu 3 maanden.

  Uiteindelijk krijg je waarschijnlijk elke zes weken een booster.

  Ik heb meer vertrouwen in hoe mijn oma (God hebbe haar ziel) en mijn moeder me  behandelden als ik vroeger verkouden was dan in De wetenschap. In bed blijven, lekker uitzweten, veel drinken – thee – biscuitjes, en vooral een hoop Liefde! En een fikse scheut rum in de thee als je wat ouder bent. Dat werkt al eeuwenlang het beste.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen


  0 reacties :

  Een reactie posten