Bahdi: vaccinatie-bijwerkingen bij meer dan 30% bevestigd en bewezen!

Datum:
 • vrijdag 4 juni 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Studie over bloedstolling: schrikbarende resultaten
  Bahdi: vaccinatie-bijwerkingen bij meer dan 30% bevestigd en bewezen!


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Bloedstolling

  De al lange tijd geuite bedenkingen dat de corona-vaccinaties de bloedstolling beïnvloeden en tot trombose kunnen leiden, werden volgens Sucharit Bhakdi bevestigd. De cijfers zijn schrikbarend en overtreffen zelfs de ergste verwachtingen.

  • Op een deskundigenconferentie van de “Artsen voor opheldering” hield professor Sucharit Bhakdi (foto) een voordracht over vaccinatie-bijwerkingen
  • Het gevaar van stollingsstoornissen en trombose door corona-vaccins is bewezen
  • Hij had contact met artsen uit Duitsland, die hun patiënten na de vaccinaties testten. Bij meer dan 30% traden zulke bijwerkingen op
  • Bhakdi adviseert voor de vaccinaties zulke test te laten uitvoeren

  Tijdens een deskundigen- en persconferentie van de stichting “Artsen voor opheldering”, die in Hamburg plaatsvond en zich bezighield met het onderwerp “Covid-vaccinaties: noodzaak, effect en veiligheid”, hield ook professor Sucharit Bhakdi een voordracht waaraan veel aandacht werd geschonken. Daarbij verklaarde hij ook dat de ergste vrees met betrekking tot bijwerkingen bij corona-vaccinaties nog overtroffen wordt.

  Hersenvatentrombose en bloedstolling

  De al begin januari in zijn nieuwste boek “Corona unmasked” geuite bedenkingen over de vaccinatie-bijwerkingen zouden op fatale wijze zijn opgetreden. In het desbetreffende hoofdstuk, die hij vooruit kijkend vanaf het begin op internet vrij toegankelijk gemaakt zou hebben, waarschuwde er al voor dat het door de vaccins tot kettingreacties van het immuunsysteem zou kunnen komen, die de bloedstolling activeren. Dit gevaar van bloedstollingen en trombose werd echter door veel van zijn collega´s, de politiek evenals farmaceutische ondernemingen en vaccinproducenten ignoreert. Hoewel er ook steeds opnieuw sterfgevallen door trombose in een nauw tijdsverband met de vaccinaties voorkwamen.

  Studie over bloedstolling: schrikbarende resultaten

  Daarom zou men zich met meer dan 50 artsen uit de hele wereld aangesloten hebben om een studie uit te voeren en de situatie voorgoed op te helderen. Daarbij dienen van de patiënten voor en na de vaccinatie bloedmonsters afgenomen te worden om deze d.m.v. de D-Dimere-test te onderzoeken. Maar voordat dit project van start ging, vertelt Bhakdi, meldde zich een arts uit Duitsland bij hem, die dit al bij zijn patiënten had gedaan. En de resultaten waren schrikbarend, aldus de bekende professor. Want deze collega had bij al zijn patiënten, met of zonder symptomen, de bloedstolling laten onderzoeken. Bij duidelijk meer dan 30% werd door de vaccinatie de bloedstolling geactiveerd. Onafhankelijk daarvan kwam ook een arts uit Beieren tot hetzelfde resultaat.

  In de afgelopen maanden tig duizenden artsen “gezakt voor het examen”   

  Tegen deze achtergrond dient de studie nu zo snel mogelijk uitgevoerd te worden om nog meer valide cijfermateriaal te verzamelen en tegen de coronavaccinaties te kunnen optreden. Bovendien, weet Bhadi zeker, zijn in de afgelopen maanden tig duizenden artsen “voor het examen gezakt”, omdat zij de symptomen van een mogelijke hersenvatentrombose geïgnoreerd en hun patiënten met een hoofdpijnmiddel naar huis gestuurd hebben. De strijdbare geneeskundige bevestigde nogmaals dat het vaccineren van kinderen en jongeren buitenproportioneel is en een onverantwoordelijke bedreiging vormt. Hier resumeert hij over zijn studietijd in Bonn. Zijn toenmalige professor, Walter Siegenthaler, vertegenwoordigde altijd de opvatting dat een arts en wetenschapper nooit bang zou mogen zijn. Slechts voor één zaak zou hij bang moeten zijn: zijn patiënten – ook al is het onopzettelijk – te schaden of iets te doen wat niet in het welzijn van de patiënten is.

  Iedereen zou zijn bloedstolling moeten laten testen

  En hoewel Siegenthaler evenals Bhakdi voorstander is van vaccinaties, zou hij de vraag of de vaccinaties tegen corona zinvol zijn met een duidelijk “Nee” beantwoorden. Bhakdi adviseert bovendien dat iedereen die zich laat vaccineren – of moet laten vaccineren – bij zijn huisarts voortijd en natijd een D-Dimere-test laat afnemen. Die is niet duur, zou er echter bij eventuele complicaties als bewijs voor kunnen dienen dat de schade door de vaccinaties veroorzaakt werd en zodoende mogelijke eisen tot schadevergoeding kunnen onderbouwen.


  Bron:
  wochenblick.at

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten