‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 38 miljoen stemmen van Trump’

Datum:
 • vrijdag 13 november 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Waslijst van bewijs van historisch ongekende verkiezingsfraude wordt dagelijks langer

  13-11-2020

  ———————————————————————————

  Drie klokkenluiders van het Democratische Dominion Voting Systems hebben onthuld dat hun bedrijf, dat in 28 staten de software voor de stemcomputers leverde, maar liefst 38 miljoen stemmen hebben gestolen van Donald Trump. Volgens sommigen is Dominion verbonden aan George Soros, Diane Feinstein, de Clintons, en de man van Nancy Pelosi, maar dat is nog onbevestigd (1). Sinds ons laatste artikel over de staatsgreep in de VS is er dagelijks nieuw bewijs boven tafel gekomen dat er gigantisch is gefraudeerd met de Amerikaanse verkiezingen. Vooral in de EU lijkt men dat wel prima te vinden, want Europese leiders wisten niet hoe snel ze Joe Biden moesten feliciteren met zijn geslaagde (?) coup (wat andermaal hun eigen minachting voor de democratie laat zien).

  Omdat het veel te veel is om allemaal uitgebreid te bespreken, volgt hier een beknopte opsomming van een aantal nieuwe berichten over gevallen van verkiezingsfraude (sommige links overlappen elkaar):

  * ‘Honderdduizenden frauduleuze stembiljetten zullen worden verworpen

  Advocaat Sidney Powell, werkend voor de Trump campagne, zegt in het bezit te zijn van bewijs dat er gefraudeerd is met een groot aantal uitslagen in talloze staten. Zo werden bijvoorbeeld in Wisconsin en Michigan tot drie keer toe hetzelfde aantal extra stemmen toegevoegd die 100% voor Biden waren, een statistische onmogelijkheid.

  * ‘200.000 ongeverifeerde stembiljetten in Nevada meegeteld

  Ex-officier van Justitie Adam Laxalt zei tegen Fox News dat AI- en Computer Vision experts hebben vastgesteld dat de stemcomputers in Nevada zo zijn veranderd, dat ze niet langer checkten of de ingevulde persoonlijke gegevens wel klopten. Zo bleek dat een groot aantal stembiljetten zijn verstuurd naar dode en verhuisde mensen. Anderen kregen tientallen biljetten door hun brievenbus. Zeker 200.000 biljetten zijn gecompromitteerd. Als deze worden geanulleerd, gaat de staat alsnog naar Trump, omdat Biden een voorsprong van slechts 38.000 stemmen heeft.

  Weer een USPS klokkenluider: ‘Wij kregen opdracht om alleen nog maar politieke mail van Joe Biden te bezorgen’

  Het undercover team van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas plaatsten een video van een interview met een medewerker van de USPS (post) in Pennsylvania, die verklaarde dat hij en zijn collega’s van hun bazen de opdracht hadden gekregen om alleen nog maar politieke mail van Joe Biden te bezorgen, en die van Donald Trump weg te gooien. Dit is al de derde USPS klokkenluider in deze staat die uitlegt hoe de verkiezingen werden gemanipuleerd en gestolen van Trump.

  * USPS klokkenluider: Wij kregen instructies om stembiljetten te vervalsen

  We berichtten al eerder dat Richard Hopkins, een USPS medewerker in Pennsylvania, onthulde hoe alle medewerkers van hogerhand opdracht hadden gekregen om stembiljetten te vervalsen met fake datums. Mainstream media beweerden dat de medewerker zijn verklaring weer heeft ingetrokken, maar dat is nepnieuws. De man in kwestie heeft tegenover Project Veritas bevestigd dat hij dat nooit heeft gedaan, en bij zijn verklaring blijft.

  21.000 dode mensen toegevoegd aan geregistreerde kiezers Pennsylvania

  De Public Interest Legal Foundation is al in oktober een rechtszaak begonnen nadat werd ontdekt dat 21.000 overleden mensen, waarvan meer dan 2000 al meer dan 10 jaar dood zijn, aan de lijst met geregistreerde kiezers werden toegevoegd. Daarnaast zijn er grote twijfels over de poststempels van zo’n 100.000 stembiljetten; zeker 20.000 zouden onmogelijke datumstempels hebben (van vóórdat de biljetten überhaupt werden verstuurd).

  Postmedewerker Nevada gaf toe stemfraude te zullen plegen

  Eerder filmde Project Veritas journalisten een USPS medewerker in Nevada, die uitlegde hoe hij eenvoudig aan lege stembiljetten kon komen, en hoe hij die zou gebruiken om ervoor te zorgen dat Trump zijn staat niet zou winnen.

  * ‘Dominion software wiste meer dan 2,7 miljoen stemmen, en gaf 500.000 Trump stemmen aan Biden
  Data analisten hebben geconcludeerd dat de software van Dominion landelijk minimaal meer dan 2,7 miljoen stemmen voor Trump heeft gewist, en minstens een half miljoen Trump stemmen aan Biden heeft gegeven. De nieuwste ontdekkingen wijzen zelfs op een fraude op nog veel grotere schaal, en hebben het niet over 2,7 miljoen, maar 38 miljoen stemmen die van Trump werden gestolen (1).

  Tijdens tellen 100.000 stemmen in Michigan toegevoegd om Trump bij te houden

  Rudy Giuliani, Trumps persoonlijke advocaat, zegt bewijs te hebben dat er tijdens het tellen van de stemmen in Michigan 100.000 stembiljetten voor Biden werden aangevoerd om ‘Trump bij te houden’.’ Medewerkers van de stemstations lieten vervolgens opzettelijk toe dat ongeldige stembiljetten werden meegeteld, en/of werden geantidateerd.

  Journalist moet video over verkiezingsfraude trainingen verwijderen

  Een journalist in Michigan die een video online had geplaatst waarop te zien zou zijn hoe officials werden geïnstrueerd om de verkiezingen van Trump te stelen, moest deze op last van de officier van Justitie verwijderen. Natuurlijk blokkeerde ook YouTube zijn video.

  Nevada official verklaart onder ede dat Biden campagne data fraude pleegde

  Een werknemer van een county verkiezingsdepartement in Nevada heeft onder ede verklaard dat hij getuige is geweest hoe Democratische officials tijdens de voorverkiezingen fraude pleegden met (fake) data van kiezers, en zo grote aantallen illegale stemmen voor Biden produceerden.

  Verkiezingsbewaker Detroit onder ede: Stemmachines verbonden met internet
  Een officiële bewaker van het verkiezingsproces in Detroit heeft onder ede verklaard dat de stemmachines in de stad, die werden gebruikt om de per post verstuurde biljetten te verwerken, via WiFi verbonden waren het internet (het bekende Windows symbool in de taakbalk gaf dat namelijk aan). Tijdens het tellen werden er in Wayne County na een zogenaamde ‘computerstoring’ ineens 6000 stemmen voor Biden toegevoegd. In 47 andere counties werden dezelfde ‘afwijkingen’ geconstateerd. Ook werden er om 04.00 uur ’s nachts 61 dozen vol met stembiljetten afgeleverd, waarna Biden er ‘plotseling’ 200.000 stemmen erbij kreeg.

  Ook in Detroit: Stemmedewerker schept op over vernietigen tienduizenden stemmen voor Trump

  Een 32 jarige openlijke Marxist die in datzelfde Wayne County meewerkte aan het telproces, schepte op Facebook openlijk op dat hij en zijn collega’s ‘tienduizenden stemmen’ voor Trump hadden vernietigd. Toen er veel ophef over ontstond, beweerde hij ineens dat het ‘om een grapje’ ging.

  * 96% donaties van medewerkers Dominion Voting Systems naar Democraten

  Geen direct bewijs, maar wel een duidelijke aanwijzing: 96% van de donaties van medewerkers van het bedrijf achter de stemsoftware, Dominion Voting Systems, ging de afgelopen jaren naar de Democraten. Ook verbonden aan Dominion is de voormalige stafchef van Trump-haatster Nancy Pelosi, tevens oud-directeur stembescherming voor de campagne van Obama in 2012.

  Daarnaast staan de stemcomputers van Dominion al jaren berucht vanwege hun fraude gevoeligheid, reden waarom de staat Texas de machines tot drie keer toe heeft geweigerd te installeren. Zo vereist de software bijvoorbeeld geen wachtwoord om toegang te krijgen tot de uitslagen, die dan eenvoudig handmatig kunnen worden veranderd.

  Martin Armstrong verwacht ‘burgeroorlog en einde beschaving’

  ‘Wij staan nu op het randje van een burgeroorlog,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘Niemand zou in staat moeten zijn om de regering en economie met minder dan 2/3 meerderheid te herstructureren… van kapitalisme naar marxisme. Dit toont enkel aan dat er geen rechtsstatelijke oplossing is.’

  ‘Dit is het einde van de beschaving,’ vervolgt hij. ‘Vanaf nu zal het steeds slechter worden, want er is geen middenweg meer. Zoals ik heb gewaarschuwd zal links nooit oppositie tolereren. Deze mensen (achter de Grote Reset in Europa en de VS) zijn het pure kwaad. Zij geloven niet in vrijheid, maar in het onderwerpen van al hun onderdanen. Onder links is er geen individuele vrijheid meer, maar is het geheel (de staat) belangrijker dan het individu.’

   

  Xander

  (1) Armstrong Economics

  0 reacties :

  Een reactie posten