WE ZIJN EEN KLOOTJESVOLK…...

Datum:
 • dinsdag 11 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Maar waarom toch laten die Socialistisch Linkse Nederlanders hun Vaderland zo verruïneren? 


  WE ZIJN EEN KLOOTJESVOLK…

  Screenshot_166
  Nederlands strandtafereel – 1960.
  (Door: “Driek”)
  Het is nu toch een onweerlegbaar feit dat de Nederlandse regering allerlei gepeupel uit Afrikaanse landen moedwillig gastvrijheid biedt. Die Haagse rovers hebben het tot kunst verheven de burger te misleiden met een hoop gelul. Maar waarom toch laten die Socialistisch Linkse Nederlanders hun Vaderland zo verruïneren? Want we leven inmiddels onder islamitisch terrorisme en staan soms doodsangsten uit voor groepen Afrikaanse gelukszoekers die stad en land onveilig maken.
  Het is nu toch zaak voor het Gezag om er onverbiddelijk op los te slaan? Maar neen, die zwarte Afrikanen durven zelfs smartengeld te eisen voor een verzonnen slavernijverleden. Wij zijn door die Haagse smiechten opgezadeld met primitief uitschot. Met recht zijn we een klootjesvolk geworden. Met weerzin moeten wij die vijandige islam met zijn rotmoskeeën en zijn geschreeuw dat Allah de enige echte is, klakkeloos tolereren. Een dagje strand is inmiddels een bezoeking geworden. Vechtpartijen en overvallen door Afrikanen die hier moord en doodslag plegen, worden normaal geaccepteerd. En de Nederlander laat dat alles gelaten over zich heengaan. Die blijven enthousiast over de weldaden van Mark Rutte. We zijn al lang niet meer het ‘Volk van Jan de Wit’.
  Het was in de jaren zestig dat Nederland een welvarend land werd. Iedereen genoot van de zegeningen die de burger ten deel vielen. Goed, ook toen was er een nijpende woningnood, je stond op een eindeloos lange wachtlijst. Maar wie in aanmerking kwam, kreeg een huis. Het idee alleen al dat asielzoekers uit Afrikaanse landen voorrang verkregen op Nederlandse woningzoekenden – dat was toen toch ondenkbaar? Maar het was toen ook ondenkbaar dat je naaste buren in lappen en hoofddoek gehuld, zonder één woord Nederlands te spreken, je leven zouden komen verpesten.
  Ook was het toen ondenkbaar dat Nederlandse burgers op klaarlichte dag in hun woning werden overvallen en onschuldige mensen op straat zonder enige reden werden neergestoken. Dat openlucht zwembaden ontoegankelijk zouden zijn voor Nederlanders, omdat het geïmporteerde schorem met licht getinte huidskleur een gevaar zou vormen voor blanke zwembadbezoekers. Je moest er toen, in 1960, toch niet aan denken dat je vrouw door dat mohammedaanse vullis voor hoer zou worden uitgescholden? Die in leven gehouden mohammedaanse miskramen zijn behept met inteelt. Ik zit me hier soms verschrikkelijk kwaad te maken over al dat onrecht, dat ons door die infame Haagse lieden in de maag wordt gesplitst – lieden, die ook nog een buitensporig hoog salaris opstrijken voor hun walgelijke knoeierijen.
  Lezer, wat is er toch gebeurd in de hersenen van de Nederlandse burger?! Zijn ze soms door een vreemd soort hersenvirus aangetast? Want hoe kan in hemelsnaam iemand als Femke Halsema burgemeester van Amsterdam worden? Het lijkt soms of ik mij in een verschrikkelijke nachtmerrie bevind.
  Ik wens U allen veel sterkte en een mooie zomeravond.
  PVV nieuw
  Door:
  “Driek”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten