Stop het globalisme, promoot vaderlandsliefde!

Datum:
 • maandag 6 januari 2020
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Laten we er samen voor zorgen dat de politiek gaat luisteren naar ons, de Nederlandse bevolking. 

  6-1-2020  Stop het globalisme, promoot vaderlandsliefde!

  Screenshot_81
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  De (linkse!) Zweedse regering is beschuldigd van her-classificatie van explosies om de feitelijke cijfers te vervalsen, dit om de ware omvang van explosies in het hele land te bagatelliseren. Doet me een beetje denken aan ons land, waar ze ook vreemde sprongen maken om toch maar vooral positief nieuws te blijven brengen over de immigranten, die over het algemeen genomen toch voor steeds meer problemen zorgen. Neem Oud & Nieuw….
  www.breitbart.com
  China, zo schijnt, is één van de meest despotische samenlevingen geworden die de wereld ooit heeft gezien. Bewakingscamera’s, overheidsspionnen en gezichtsherkenning camera’s zijn overal en het totalitaire “sociale puntensysteem”, dat  momenteel overal wordt uitgerold, is een absolute nachtmerrie. In de afgelopen jaren werden tientallen pastors gearresteerd, zijn talloze kerken gesloten en duizenden Bijbels verbrand en er zijn nieuwe regels ingesteld: “Volledige onderwerping aan de Chinese Communistische partij te allen tijde”. Verwacht wordt dat de christelijke vervolgingen ook in China erger worden, aangezien die in de hele wereld zijn toegenomen.
  www.zerohedge.com
  De dictatoriale EU probeert Engeland alsnog te vervolgen voor 2,4 miljard pond.
  https://politicaluk.co.uk
  Terwijl Iran vrouwenrechtenactivisten vermoordt, verklaart de VN Israël tot ´s werelds enige overtreder van vrouwenrechten. Dat het uit vrije wil is, de kleding die islamitische vrouwen dragen, is met gemak wel achterhaald en in Iran worden vrouwen gevangengezet of gedood voor het verwijderen van de sluier. Een nieuwe wet gooit vrouwen de gevangenis in voor 10 jaar als ze een video delen op sociale media die laat zien hoe vrouwen hun hidjab verwijderen. Ik ben het met de schrijver eens; de VN is een bedreiging voor de wereldvrede – de corrupte internationale organisatie verkoos landen als Saoedi-Arabië, Pakistan, Somalië, Nigeria en Qatar tot senior-leden van de VN-mensenrechtenraad…
  www.thepolitics.online
  Journalisten zijn de vijanden van de bevolking en vele media zijn in handen van globalisten, die maar eenzijdig nieuws brengen. Dat is niet alleen in Amerika zo, maar ook in Nederland en vele andere landen in Europa. Want het is belangrijk om de bevolking vooral niet op de hoogte te brengen van de waarheid en haar te blijven bestoken met onrealistische (klimaat)waanzin.
  https://kopp-report.de
  In Parijs zijn er nu twee No-Go zones die dichter bevolkt zijn dan gemiddeld. De bevolking groeit daar twee keer zo snel als normaal, al is er één bevolkingsgroep die is afgenomen in die specifieke wijken. Dat zijn leden van de Joodse gemeenschap. In Aulnay-sous-Boisis het aantal joodse families in de laatste 15 jaar gedaald van 600 tot 100. In Blanc-Mesnil van 300 naar 100, Clichy-sous-Bois van 400 naar 80 en in La Courneuve van 300 naar 80. De gebieden staan bekend om hun hoge criminaliteit en sommigen beweren dat ze een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.
  www.breitbart.com
  Het EU-parlement heeft een nieuwe verordening aangenomen die overheidsinstanties de mogelijkheid biedt om “de consument te beschermen”, websites zonder gerechtelijk bevel kan blokkeren. Blijkbaar zijn mediacontrole en propaganda niet langer voldoende om ongemakkelijke waarheden en meningen te onderdrukken. Meningen van terecht bezorgde burgers, die nu worden afgedaan als nepnieuws en die nu eenvoudig kunnen worden geblokkeerd om redenen van “consumentenbescherming’.
  https://news-for-friends.de
  Een documentaire over 5G en de levensgevaarlijke straling daarvan, iets dat de Nederlandse regering domweg uit wil rollen terwijl er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat het veilig is. Daartegenover staan vele wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat het schadelijk is. Het lijkt erop dat economische belangen in deze globalistische tijden belangrijker zijn dan het menselijke welzijn.
  www.brighteon.com
  Wat ons te wachten staat voor de toekomst onder globalistisch beleid is niet prettig en mijns inziens zouden we een nationalistisch ingesteld kabinet moeten hebben dat ons als bevolking, net zoals Polen en Hongarije, beschermt tegen de globalistische krankzinnigheid van de EU en de VN en onze grenzen dichtgooit! Die ons beschermt tegen het hervestigingsprogramma en het dictatoriale beleid van de EU en de VN en onze Nederlandse identiteit en cultuur en tradities beschermt.
  Laten we er samen voor zorgen dat de politiek gaat luisteren naar ons, de Nederlandse bevolking. Naar de boeren, de bouwers, de nationalisten, de gepensioneerden, de leraren, de zorgmedewerkers, de politie, de vrachtwagenchauffeurs, de vissers en alle andere mensen in vele sectoren, die allemaal dankzij het politieke wanbeleid, dat buitenlandse belangen voor die van de Nederlandse bevolking zet, minder prettig en veilig leven.
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten