Stikstofactivist wil weer naar rechter: 'LTO en ANWB zaten duidelijk aan tafel'

Datum:
 • zondag 6 oktober 2019
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Volgens Vollenbroek zijn de nieuwe plannen nauwelijks een verbetering ten opzichte van het PAS. 6-10-2019


  Stikstofactivist wil weer naar rechter: 'LTO en ANWB zaten duidelijk aan tafel'

  Johan Vollenbroek is een van de mensen die de stikstofkwestie op scherp zetten en de zaak naar de Raad van State bracht. Hij ziet weinig in de nieuwe plannen van de minister.

  Volgens Vollenbroek zijn de nieuwe plannen nauwelijks een verbetering ten opzichte van het PAS. "Je kunt duidelijk zien dat boerenorganisatie LTO en de ANWB aan tafel hebben gezeten. Het is een heel zwak plan wat de bouw niet echt vlot meer zal trekken. Je ziet dezelfde vage verhalen als die in het PAS stonden en ook voor het PAS gehanteerd werden. We weten al dat het niet werkt, maar wordt toch weer opgevoerd."

  Vollenbroek zegt maandag met advocaten om tafel te gaan "om te kijken hoe we dit gaan counteren". Grote (bouw)projecten zullen binnenkort weer in de vergunningsfase komen, en die zal Vollenbroek met zijn organisatie gaan toetsen aan de uitspraken van het Europese Hof en de Raad van State. "Wij gaan natuurlijk alleen naar de grote projecten kijken, maar er zijn ook een heleboel burgers die heel kritisch zijn op allerlei nieuwbouwprojecten en daar op zullen inspreken en bezwaar zullen maken."

   Stikstofactivist wil weer naar rechter: 'LTO en ANWB zaten duidelijk aan tafel' (nos.nl)
  Johan Vollenbroek is een van de mensen die de stikstofkwestie op scherp zetten en de zaak naar de Raad van State bracht. Hij ziet weinig in de nieuwe plannen van de minister.

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Johan Vollenbroek is een extreem linkse idioot die geen idee heeft waar hij het over heeft en alleen als doel heeft van Nederland een derde wereld land te maken samen met zijn communistische Groen Links vrienden, geholpen door VVD en D'66
  https://www.geenstijl.nl/5149888/feynman-en-of-feiten-de-pokongranaat/#more

  Anoniem zei

  Beste anoniem 1, je kunt nu wel gaan lopen schelden, maar waar zijn je argumenten? En denk je nu echt op grond van een uitspraak van Geen Stijl vast te kunnen stellen dat Johan Vollenbroek niet weet waar hij het over heeft? Hij baseert zich op wetenschappelijk onderzoek, iets waarop je Geen Stijl nooit zal kunnen betrappen.

  Anoniem zei

  Anoniem 2, er is zoveel wetenschappelijk onderzoek voor handen(internet staat er vol mee) waaruit blijkt dat Johan Vollebroek een extreem linkse idioot is, helaas worden dat er steeds meer.
  Johan Vollebroek wil waarschijnlijk terug naar de Middeleeuwen, maar hij en waarschijnlijk ook u, vergeet dat het grootste probleem wat ons bedreigd de overbevolking is. In China waren ze zo wijs 1 kind per gezin toe te staan, in Afrika heeft gemiddeld iedere volwassen vrouw 6 kinderen die allemaal gevoed moeten worden, hoe wilt u dat gaan doen als de hele wereld zich zou houden aan de absurde eisen van Vollebroek en zijn vrienden?

  Een reactie posten