Hollands Kroon laat oog vallen op Annemieke Verburg als nieuwe griffier

Datum:
 • woensdag 2 augustus 2017
 • in
 • Categorie:

 • Hollands Kroon - Annemieke Verburg (50) is de beoogde nieuwe griffier van Hollands Kroon.  De werkgeverscommissie van de gemeenteraad heeft haar gekozen uit zeventien kandidaten die hadden gesolliciteerd.

  Voordracht

  Verburg wordt 28 september voorgesteld, als de raad met haar voordracht instemt, gaat ze per 1 oktober als opvolger van de naar Amstelveen vertrokken Marnix Philips aan de slag.

  GGD

  Verburg woont in Oudendijk en is momenteel werkzaam als secretaris bij Regionale Samenwerking regio Alkmaar en projectleider bij GGD Hollands Noorden.
  Volgens voorzitter Jan-Willem van der Klugt van de commissie is Verburg de juiste persoon om de gemeenteraad te helpen beter naar buiten te treden.

  Marketing

  ,,Inwoners verlangen een andere benadering vanuit de politiek. De raad moet burgers meer opzoeken, marketing bedrijven.’’

  Noordhollands Dagblad  3 reacties :

  Mr. X zei

  De in het krantenartikel gebezigde taakomschrijving impliceert mijns inziens tevens dat de vertrekkende griffier hieraan niet voldeed en lijkt de oorzaak van de 'wrijving' tussen gemeenteraad en bevolking op zijn schouders te leggen. Waaraan ik overigens ten hoogste twijfel.

  Sam Kooy zei

  "Beter naar buiten treden" zegt nog niets over de "kwaliteit" van het naar buiten treden ! En dáár mankeert het in buitengewoon hoge mate aan bij Hollandskroon aan. Erger: Nawijn en consorte moeten op cursus evenals naprater Noortje Slot !

  Anoniem zei

  Hebben wij een gemeenteraad?

  Een reactie posten