Amper animo bij inwoners Hollands Kroon om zegje over nieuwe burgemeester te doen

Datum:
 • woensdag 16 mei 2018
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - 'Denk met ons mee over profielschets'

  Martijn Gijsbertsen 15-5-2018
  Er zullen zonder twijfel meer kandidaten naar de vacature van burgemeester in Hollands Kroon solliciteren, dan het aantal inwoners dat dinsdagavond in Anna Paulowna met politici in gesprek ging over de profielschets voor een geschikte opvolger van Jaap Nawijn.
  Er kwamen drie mensen opdagen na een oproep om mee te denken over welke vaardigheden en eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben.
  Dat waren Rob Ravensteijn uit Winkel, Kolhorner Tjeerd van Weering en Wim Hermans (Anna Paulowna), leden van de groep Onafhankelijk Betrokken Burgers.

  Noordhollands Dagblad


  3 reacties :

  Theo Moras zei

  Zoals eerder aangegeven,de inwoners uit deze gemeente zijn de aanstelling van deze burgemeester nog lang niet vergeten en laten zich niet weer ringeloren door politici die zoiets nagenoeg alleen voor de b├╝hne organiseren. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen!

  Zorro zei

  Praten met politici? Ze horen je alleen maar uit om vervolgens hun plannetjes op ietwat ogenschijnlijk aangepaste wijze alsnog door te zetten. De bevolking is hun akkertje waarop zij kunnen oogsten en luisteren en willen begrijpen wat de mensen bedoelen willen deze criminelen niet.

  Anoniem zei

  Is het het laatste decennium voorgekomen dat de onbetrouwbare politici zich ook maar iets van de mening van het klootjesvolk heeft aangetrokken?

  Een reactie posten