Helft van alle kinderen in 2025 “autistisch”

Datum:
 • donderdag 1 januari 2015
 • in
 • Categorie: , ,
 • De gepresenteerde gegevens laten  een opmerkelijk verband zien tussen het gebruik van “RoundUp” op gewassen en de komst van Monsanto’s ‘RoundUp-ready’ GGO gewas zaden met de stijgende aantallen van autisme.

  door  op dec.27, 2014
  Nu inmiddels is gebleken  dat het aantal bijwerkingen van vaccins kan worden gecorreleerd met autisme, komt biologe Dr Stephanie Seneff met nog verontrustender informatie.
  Over een periode van zo’n 30 jaar heeft Stephanie Seneff biologie en technologie onderzocht, waarover zij door de jaren heen meer dan 170 wetenschappelijke artikelen heeft gepubliceerd.
  In de afgelopen jaren heeft zij zich geconcentreerd op de relatie tussen voeding en gezondheid, het aanpakken van onderwerpen zoals de ziekte van Alzheimer, autisme, hart- en vaatziekten en de impact van voedingstekorten en gifstoffen uit het milieu op de menselijke gezondheid.
  Op een conferentie afgelopen donderdag, in een speciaal discussiepanel over GGO’s (Genetisch Gemanipuleerde Organismen) verbijsterde ze het publiek toen zij verklaarde: “Bij het huidige tempo zal in 2025 één op de twee kinderen autistisch zijn”. Ze merkte op dat de bijwerkingen van autisme sterk lijken op die van ‘glyfosaat toxiciteit’, en gepresenteerde gegevens laten  een opmerkelijk verband zien tussen het gebruik van “RoundUp” op gewassen en de komst van Monsanto’s ‘RoundUp-ready’ GGO gewas zaden met de stijgende aantallen van autisme.
  stephanie seneff
  Dr Stephanie Seneff
  Kinderen met autisme hebben biomarkers indicatie van excessieve glyfosaat, zoals zink en ijzer deficiëntie, laag serum sulfaat, epileptische aanvallen en mitochondriale aandoeningen.
  Een collega.panellid meldde dat, na de presentatie van Dr Seneff  het bij alle 70 aanwezige deelnemers duizelde, waarschijnlijk omdat ze plotseling ernstig twijfelden aan de voeding die ze aan hun kinderen, maar ook aan zichzelf gaven, omdat alles wat ook maar iets te maken heeft met soja of maïs, genetisch gemanipuleerd is, dus besmet met RoundUp en glyfosaat.
  Bron: InfoWars.com  0 reacties :

  Een reactie posten