Door importbelasting van de dictatoriale EU zult u nog meer gaan betalen!

Datum:
 • maandag 27 januari 2020
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Er zou volgens Ursula von der Leyen een belasting op importgoederen moeten komen en er zou dan geschat moeten worden hoeveel CO2 er is vrijgekomen tijdens de productie.


  27-1-2020
    Er zou dan bij de invoer in de EU overeenkomstige belasting over moeten worden betaald. Dat betekent dat een nieuwe belasting wordt toegevoegd en dat de consument, u en ik, weer meer zullen moeten gaan betalen voor producten.https://politikstube.com
  Analisten zeggen dat de EU-CO2-belasting meer gaat over politieke ruzie en het verhogen van inkomsten dan over het aanpakken van het klimaat. Het klimaat dat zichzelf al miljoenen jaren zelf regelt… Professor Werner zegt terecht: “Europese landen zijn complete grondstoffen importeurs, ze hebben bijna alle grondstoffen in de hele wereld nodig en het zou de Duitse economie erg schaden als importeurs meer belasting moeten gaan betalen wat zijn weerslag natuurlijk weer heeft op de consument. Dat geldt natuurlijk ook voor Nederland en andere EU-lidstaten…
  www.worldunity.me
  Er was 25 januari een wereldwijde protestdag tegen de uitrol van 5G en 28 landen deden mee, ook in Amsterdam protesteerden vele mensen, die eisen van de overheid dat het voorzorgsprincipe wordt toegepast. Ook waren er speeches van Jan van Gils van de “Stichting Stop 5G NL”, Rob Verboog van “CPLD  Vereniging”, Alja Hoeksema en Miriam Bout, die u terug kunt zien in onderstaand artikel. Ook werd daar “De Andere Krant” gelanceerd, een krant die in beeld brengt wat het normale nieuws niet belicht. Ook Milieudefensie, een van de sponsoren van de 5G-protestdag, roept de overheid op tot het toepassen van het voorzorgsprincipe.
  https://stralingsbewust.info
  Ooit was Zweden het “voorbeeldland” van de EU en dat heeft geresulteerd in een onhoudbare chaotische situatie in vele delen van Zweden, die mijns inziens, als Nederland niet heel gauw een ander beleid gaat voeren, hier ook vaker zullen gaan voorkomen. Het is niet zo dat wij als Nederland een ander soort immigrant krijgen denk ik…
  Er is een demografische impact van migratie die de nationale en culturele identiteit van Zweden beรฏnvloedt, evenals de verpletterende economische impact op de welvaartsstaat van Zweden. “De staat” moet meer inkomsten aan belastingen innen dan uitgeven aan uitkeringen en daar gaat het nu mis, aangezien het overgrote merendeel van de immigranten niet wil of kan werken.
  De sociaaldemocratische gemeentecommissaris in Stromsund, een Zweedse gemeente met 11.669 inwoners, waarschuwde: “Alle kosten worden gedragen door de gemeenten. We hebben nog nooit zo’n lage werkeloosheid in de gemeente gehad onder autochtonen, maar we zitten op onze knieรซn, en de verklaring is dat we nog nooit zo’n hoge werkeloosheid hebben gehad onder allochtonen. En ze belanden regelrecht in het uitkeringssysteem, wat in de praktijk voor velen levenslange steun is”.
  www.zerohedge.com
  Volgens gegevens die door de Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie zijn vrijgegeven waren er vorig jaar zo’n 263 misdaden met explosieven in Zweden, een stijging van 60% vergeleken met 2018.
  www.theguardian.com
  In Hamburg gebeurt hetzelfde als in ons land; de mooiste huizen gaan naar mensen die nog geen jaar in het land zijn en de nationale bevolking staat jarenlang op een wachtlijst. Op een deur van een appartementencomplex in Hamburg staat dat de appartementen niet te huur zijn! Niet voor de Hamburgers, maar wel gebouwd met het geld van de inwoners van Hamburg. Voor de immigranten.
  https://politikstube.com
  Een professor in de moderne geschiedenis aan het St. Hilda’s College, Selina Todd, uit Oxford heeft beveiligers gekregen na bedreigingen van transgender-activisten. Dat komt omdat ze heeft opgeroepen tot de noodzaak om de ruimtes voor vrouwen, zoals bij vrijgezellenfeesten, te beschermen tegen mensen die zichzelf identificeren als vrouw, maar anatomisch man zijn. Ook waarschuwde ze ervoor dat de democratie wordt bedreigd, en dat de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van debat moeten worden beschermd. Ik denk dat geen enkele vrouw die naar het damestoilet gaat erop zit te wachten om gestoord te worden door een man die zich al dan niet “eventjes” vrouw voelt…
  https://news.sky.com
  Het is duidelijk dat er geen stop zit op de klimaatnoodsituatie-hysterie die voortkomt uit de EU en de VN en die u langzaam maar zeker armer zal maken en de welvaart in vele EU-landen en andere westerse rijke landen langzaam zal vervangen door een maatschappij waarin iedereen “gelijk” is, ook financieel… waar geen zelfredzaamheid meer is, waar iedereen (verplicht) hetzelfde doet en denkt en waar voor u bepaald wordt wat u eet, wat u verbruikt en welk transport u zou moeten gebruiken. Dat allemaal om het “klimaat te redden”… Waanzin als je het mij vraagt.
  Gelukkig zijn er leiders in de wereld die door hebben dat de mondiale plannen die door nationale regeringen geรฏmplementeerd worden niet goed zijn en een bedreiging zijn voor de identiteit, cultuur en tradities van elk aangesloten land, om nog maar te zwijgen over de vrijheid, veiligheid en de volksgezondheid voor de nationale bevolking.
  Het is tijd dat we opstaan voor onze idealen, voor toekomstige Nederlandse generaties die het recht hebben om in een veilig en vrij Nederland op te groeien waar ze kunnen genieten van de Nederlandse cultuur en tradities zoals Kerstmis, Pasen en Sinterklaas en Zwarte Piet, die ondanks alle tegenwerking van dwazen toch altijd zullen blijven bestaan.
  Sluit u aan bij het boerenprotest, de regering maakt het de boeren en ook u onmogelijk om een normaal leven te leiden, te genieten van het leven, u wordt geacht alert te zijn, u staat constant onder (financiรซle) druk, u moet uw ogen open te houden, steeds meer betalen, er wordt u geadviseerd om zelfverdedigingscursussen te nemen en dat allemaal omdat de regering niet genoeg ruggengraat heeft, in tegenstelling tot de PVV, om de grenzen te sluiten, de EU gedag te zeggen en de islam aan banden te leggen.
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)


  0 reacties :

  Een reactie posten