Gerrit Hiemstra staat voor aap – ‘In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm’

Datum:
 • maandag 25 maart 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Uit de Zeespiegelmonitor 2018 blijkt dat de gemiddelde stijging van het zeewater voor onze kust over de afgelopen 127 jaar 1.86 mm per jaar bedroeg.

  24-3-2019 

  En – frappant genoeg – die stijging is in de laatste 25 jaar niet versneld. Als die lijn zou worden voortgezet zou het zeewater aan het eind van deze eeuw minder dan 20 centimeter hoger staan dan nu. Telegraaf >>

  Alle klimaatpubers kunnen dus weer naar school. Niet dat je daar iets leert, maar dan kan moeder de vrouw naar haar kantoorbaantje om als tikteef te fungeren zodat ze ook belasting af kan dragen terwijl het regime een nieuwe bevolking importeert.
  Die conclusie wijkt af van de KNMI-scenario’s die wel op een versnelde zeespiegelstijging duidden.
  Dat komt omdat het KNMI een agenda heeft en met scenario’s werkt. Scenario’s. En om die scenario’s uit te laten komen schrijven ze zelfs hittegolven uit de boeken, zodat het verleden beter aansluit op de toekomst die zij moeten voorspellen.

  Zeespiegelstanden kunnen per jaar enorm verschillen. Fedor Baart (kustexpert Deltares): „In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm ten opzichte van de gemiddelde stand in 2017.

  FENIXX

  2 reacties :

  Anoniem zei

  NOS is fakenews!

  Anoniem zei

  NOS fakenews, maar we hebben hier wel mee te maken, en denk erom dat dit de Nederlandse belasting betaler ontzettend maar onnodig veel geld (Euros) gaat kosten.

  Een reactie posten