Klimaatverandering: De hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost

Datum:
 • maandag 10 augustus 2015
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De wereldwijde klimaatverandering industrie is jaarlijks $ 1,5 biljoen waard, zo heeft het Climate Change Business Journal uitgerekend. Dat is omgerekend $ 4 miljard per dag die wordt weggegooid aan zaken zoals CO2-emissiehandel, biobrandstoffen en natuurlijk windmolens. Eenzelfde bedrag wordt er dagelijks uitgegeven aan online shopping, met dit verschil dat er dan géén virtueel pistool tegen ons hoofd wordt gezet om te betalen, zeker niet voor iets waar we helemaal niets voor terugkrijgen – of het moet enkel ellende zijn.


  Zo vernietigt de linksgroene ideologie onze samenleving en onze toekomst
   
  Feiten, geen fictie: de geologische historie toont aan dat er niets bijzonders is aan de huidige temperaturen en CO2 niveaus. Sterker nog, die zijn zelfs aan de (te) lage kant.


  We moeten bloeden voor de zogenaamde verandering van het klimaat – en binnenkort fors meer dan we nu al doen. Of het nu om belastingen, energie of brandstof gaat - van ieder product wat we kopen en van iedere dienst die we gebruik maken gaat een almaar groter bedrag naar de klimaatindustrie. Het enige wat u als gewone burger hiervoor terugkrijgt is een nog legere portemonnee.

  Landschap en gezondheid verpest
  Of nee, dat klopt niet helemaal. Behalve het feit dat het ons steeds meer geld kost worden we ook nog eens opgezadeld met een vervuilde horizon en een verpest landschap omdat dit vol wordt geplempt met gigantische windmolens. Mensen die in de buurt wonen hebben pech; de waarde van hun woningen holt achteruit, en velen krijgen ook nog eens permanente gezondheidsproblemen waar de overheid weigert om ook maar een seconde aandacht aan te besteden.

  Kinderen geïndoctrineerd met propaganda
  Op school worden onze kinderen geïndoctrineerd met pure, op ‘junk science’ gebaseerde linksgroene klimaatpropaganda die rechtstreeks uit de kokers van de meest extreme milieuactivisten annex mensenhaters afkomstig is. Schaarse parkeerplaatsen worden vrijgemaakt voor de paar rijkeren die zich een elektrische auto kunnen permitteren, en uw huis hangt inmiddels vol met dure spaarlampen die niet alleen veel sneller kapot gaan dan wordt beloofd, maar ook nog eens een gevaar voor uw gezondheid vormen.

  Hypocriet
  Nog steeds gilt iedere milieuterrorist bij iedere struik die moet verdwijnen voor een nieuwe weg of bedrijventerrein, maar als complete bossen worden gekapt en verbrand om ‘biomassa’ te creëren blijft het even hypocriet als ijselijk stil. Ondertussen worden schone, veel efficiëntere en vooral veel goedkopere kolencentrales stilgelegd, en vindt er ook op deze wijze een onvoorstelbare kapitaalvernietiging plaats – maar ja, daar heeft het Westen immers toch ‘genoeg’ van, zoals u weet...

  Deze profiteurs verdienen geen cent van uw geld
  Aan de andere kant van de streep staan de mensen, organisaties, bedrijven, banken en instituten die gigantisch profiteren van de $ 1,5 biljoen die jaarlijks aan klimaatverandering over de balk wordt gegooid: de CO2-emissiehandelaren, de gehaaide academici, de aasgier kapitalisten die in het moddervette karkas van duurzame energie pikken, de milieuorganisaties en milieu adviesbureaus die iedere vooruitgang, vernieuwing en verbetering dwars zitten – maar tegelijkertijd negeren dat windmolens ware slachtingen aanrichten onder vogels en vleermuizen-, de ‘duurzame’ milieu ambtenaren in zowel lage als hoge overheden, de PR-bedrijven die ons een ‘groen bewustzijn’ proberen in te prenten...

  Geen van deze mensen of organisaties verdient ook maar één cent van uw geld, want niet één persoon die werkzaam is in deze industrie produceert iets dat u echt nodig heeft. Niet één. Als alle subsidies voor milieuorganisaties, -ministeries en –projecten vandaag volledig worden stopgezet, dan wordt de wereld daar geen procentje armer of slechter van – integendeel. En de wetenschap kan dan eindelijk weer genoemd worden wat het behoort te zijn:wetenschap, en geen charlatanerie.

  De miljarden die we nu al betalen aan milieubelastingen zouden zelfs beter zijn besteed als we al deze mensen gaten in de grond lieten graven, om ze daarna weer gewoon door hen dicht te laten gooien. Dat zou een even grote verspilling van belastinggeld zijn, maar dan zouden deze nutteloze parasieten er tenminste dagelijks aan herinnerd worden hoe zinloos hun ‘werk’ eigenlijk is, zodat ze misschien eindelijk van hun waandenkbeeld dat ze ‘geweldig belangrijk’ voor de mensheid zijn worden verlost.

  Klimaatverandering IS een hoax
  Boven dit artikel staat dat klimaatverandering een hoax is, en dat is omdat het op ieder objectief vlak ook daadwerkelijk zo is. Het is niet zo dat alle wetenschappers, politici en zakenmensen die het promoten regelrechte leugenaars zijn, maar de meesten wel - al was het alleen maar om hun eigen inkomen te garanderen, zelfs als dit betekent dat ze zichzelf moeten blijven voorliegen over iets waarvan ze diep van binnen weten dat het niet waar is.

  Alex Epstein, auteur van de Moral Case For Fossil Fuels, omschreef het fundamentele probleem met de klimaatindustrie als volgt:
  ‘Het verhogen van de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer van 0,03% naar 0,04% heeft geen catastrofale op hol geslagen Global Warming veroorzaakt en zal dat ook nooit doen. Oneerlijke verwijzingen naar ‘97% van de wetenschappers’ stellen een milde opwarming –waar de meeste wetenschappers het mee eens zijn en die -nog belangrijker- kan worden aangetoond- gelijk met een catastrofale opwarming, waar de meesten het niet mee eens zijn en die door niemand kan worden aangetoond.’

  Grootste verspilling ooit
  Dit is geen bewering, maar een accuraat en verifieerbaar feit. Waaruit de conclusie moet worden getrokken dat de $ 1,5 biljoen grote klimaatverandering industrie het meest groteske en schandalige misbruik van mankracht en schaarse hulpbronnen in de wereldgeschiedenis is. En niet te vergeten ook van ons belastinggeld.

  Xander
  (1) Breitbart

  16-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden

  2014:

  26-11: Stanford wetenschappers: Groene energie zinloos; Duitsland op rand energiecrisis (/ ‘Windmolens en zonnepanelen hebben geen enkel effect op klimaatverandering’- Omschakeling op groen is ‘catastrofaal’ voor betaalbare elektriciteit – Duitse economen: Energiewende grenst aan zelfmoord)
  24-10: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt (/ Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken)
  31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
  26-02: Oprichter Greenpeace: Geen wetenschappelijk bewijs voor opwarming door CO2 (/’Mensheid en bijna alle levensvormen juist gebaat bij veel meer CO2 in atmosfeer’)
  26-02: Duitsers kunnen energie niet meer betalen door omschakeling op groen
  21-01: Britse wetenschappers waarschuwen voor nieuwe kleine IJstijd
  18-01: Gezaghebbende MIT-klimaatprofessor hekelt klimaathysterie politiek (/ 'Extreem weer heeft niets te maken met Global Warming')
  06-01: Record kou VS en Al Gore's idiootste Global Warming uitspraken

  2013:
  20-10: NIPCC veegt vloer aan met Global Warming theorie VN
  14-04: Pleidooi voor meer CO2 uitstoot om mensheid te redden (/ Steeds meer klimaatexperts beginnen uitblijven Global Warming toe te geven)
  08-01: Bevestigd: Al 16 jaar geen Global Warming
  XAnder Nieuws
  Een Xander perspectief op het wereldgebeuren

  2 reacties :

  Sonja zei

  Wat raar, dit staat niet onder "Humor".

  Anoniem zei

  Zo lang er op een smerige manier geld verdiend kan worden aan het bang maken van de onnozele burgers is het eerder om te huilen dat dat het humor is. Kennelijk is reageerder 1 nog niet zo ver dat ze door heeft dat ze op grote schaal door politiek, media en klimaatcriminelen beet genomen wordt. Kennelijk is het teveel gevraagd aan dat soort mensen om zich iets meer te verdiepen in de materie, maar dat soort domme gansjes praten liever de NOS propaganda na.

  Een reactie posten