College stemt in met MER voor Kippenhok

Datum:
 • maandag 25 augustus 2014
 • in
 • Categorie: , ,
 • Middenmeer - Burgemeester en wethouders van Hollands Kroon gaan akkoord met de milieueffectrapportage..... 


  Mike Deutekom 
  .......(MER) en het voorontwerpbestemmingsplan voor de verplaatsing van pluimveebedrijf Het Kippenhok. Daarmee kan de volgende stap worden gezet in de bedrijfsverplaatsing van de firma van de Tussenweg naar de Alkmaarseweg bij Middenmeer.

  Nu het college van B en W concludeert dat de bedrijfsverplaatsing voldoet aan de vastgestelde richtlijnen voor het milieu, is het tijd voor overleg met andere overheden voor de vaststelling van het toekomstige bestemmingsplan.

  De gemeente moet nu (wettelijk verplicht) in overleg met onder meer de provincie, het hoogheemraadschap, Veiligheidsregio, Regionale Uitvoeringsdienst (RUD NHN), diverse ministeries en de buurgemeenten Opmeer en Medemblik. Deze instanties kunnen ook hun mening geven over de plannen.

  Daarna kan er een besluit worden genomen over het ter inzage leggen van alle ontwerpstukken. Dat gebeurt in één keer zodat tegenstanders een volledig beeld van de aanvraag kunnen krijgen. Er is dan nog één beroepsgang mogelijk tegen het plan  NHD  0 reacties :

  Een reactie posten