dinsdag 19 september 2023

Nederlandse arts heeft verbluffende nieuwe technologie voor mensen met prikspijt of vaccinatieschade

 prikspijt of vaccinatieschadeRobin de Boer 19-9-2023


Luister naar dit artikel
NineForNews.nl
00:00 / 02:14

Er is een baanbrekende nieuwe technologie ontwikkeld voor het aantonen van het ingespoten mRNA en het spike-eiwit.

Als je prikspijt of vaccinatieschade hebt, of je zorgen maakt over shedding, dan kun je je melden bij specialist ouderengeneeskunde en leefstijlarts Jorine Hammink.

Hoe werkt het?

Zij kan aan de hand van de nieuwe technologie aantonen of het mRNA van de corona-injectie in je zit en of jouw klachten hiermee samenhangen. Ze kan ook bepalen of er sprake is van shedding.

Hoe werkt het? Een specifieke probe (een gelabeld strengetje DNA) voor een specifiek stuk mRNA wordt gecreƫerd op basis van input die je zelf aanlevert.

Als de probe past bij het RNA dan licht een bolletje op. Je kunt dan zien waar het mRNA zich in je lichaam bevindt. Op die plek worden je cellen aangespoord om spike-eiwit te produceren.

Vervolgens wordt het aantal lichten geteld met behulp van revolutionaire AI. Zowel het mRNA als het spike-eiwit wordt gekwantificeerd.

Nieuw laboratorium

Toen men in 2021 begon met het toedienen van de nieuwe mRNA-‘vaccins’ vroeg Hammink zich direct af of er geen verkeerd gevouwen eiwitten zouden ontstaan, die klontering zouden veroorzaken. Ze vroeg zich daarnaast af wat dit spike-eiwit in het lichaam zou doen.

Hammink kwam in contact met een nieuw laboratorium waar deze technologie wordt toegepast voor diverse doeleinden. Zodoende kon ze deze diagnostiek ontwikkelen.

Ze hoopt dat genoeg mensen zich aanmelden zodat ze de mensheid de kans kan bieden om erachter te komen wat er nu precies in hun lijf is gespoten.

Oversterfte

Arts Hammink schreef recentelijk samen met huisarts Felix van der Wissel een artikel in De Telegraaf over de vaccinatiecampagne tegen corona en oversterfte. Op dat moment was de herhaalprikcampagne in volle gang en dat baarde het tweetal grote zorgen.

Je kunt je hier aanmelden bij Jorine Hammink.

NineForNews.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten