Briefje van Jan - Aan Femke Halsema

Datum:
 • maandag 17 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Een nóg slappere rug kunnen ze van u echt niet verwachten.


  Aan Femke Halsema


  3 reacties :

  Anoniem zei

  Tja, je kunt niet tegelijkertijd de adagia 'religie is kut' en 'moslims zijn zielig' huldigen.

  Anoniem zei

  Anoniem 1, Halsema kan dat wel. Moslims worden met fluwelen handschoenen aangepakt en het waarom is een raadsel.
  Wie de moeite heeft genomen de voorpagina van het weekblaadje Nieuwsblad Hollands Kroon te lezen zal van verbazing van zijn stoel gevallen zijn. Op de voorpagina, een artikel geschreven door Sandra Ooms, die zoveel flauwe kul weet te schrijven dat het niet te geloven is. Dat dit soort zich journalist noemende idioten nog ruimte krijgen hun gif te spuien past wel in deze tijd. Dat er homo's en lesbiennes zijn is prima, dat er tegenwoordig nog wat mensen met psychologische problemen vinden dat ze een hond of kat zijn of opeens van geslacht veranderen is ook prima, maar om mensen van de Biblebelt de schuld te geven van het demoniseren van homo's en lesbiennes is krankzinnig. Het zal niet helemaal met het Christelijk geloof stroken maar we lezen nooit in de krant dat die mensen een homo hebben mishandeld terwijl we weten en regelmatig lezen dat dat gebeurt door moslims in de grote steden. Als Ooms dan ook nog schrijft: "Ja in de grote steden rond Amsterdam zit het meestal wel goed wel goed", dan is er flink wat mis met Sandra Ooms want iedereen weet dat het probleem van het niet accepteren van homo's en lesbiennes juist in de grote steden onder moslims voorkomt en landelijk gezien niet onder autochtone mensen.
  Dat er tegenwoordig in Duitsland billboards hangen met daarop foto's van gangbangende homo's gaat wel wat ver, we moeten ook een beetje om onze kinderen denken en dan helemaal in het onderwijs want tegenwoordig is daar ook niets meer heilig. Het kan niet gekker zoals in Overijsel waar kinderen op 100 scholen meelwormen moeten gaan eten omdat vlees niet meer mag. Normaal? Nee de wereld is gek geworden dankzij de linkse idioten en zeker in het onderwijs.

  Anoniem zei

  De tolerantie van moslims: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/imam-%C3%A9n-feyenoordfan-dapper-dat-k%C3%B6kc%C3%BC-staat-voor-waar-hij-in-gelooft/ar-AA133mI8?ocid=msedgntp&cvid=27accbd649d74ca0a57c4752aca1abb4

  Een reactie posten