Briefje van Jan - Aan een minderwaardig mens

Datum:
 • woensdag 7 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Sigrid Kaag vindt haar klimaatevangelie belangrijker dan het leven van de Nederlandse bevolking.


  Aan een minderwaardig mens


  2 reacties :

  Anoniem zei

  En nog geloven de mensen niet wat ze te wachten staat. Gisteren met een buurman naar het ziekenhuis geweest, de man had geen flauw benul, hij wist niet eens wat zijn huidige voorschotbedrag voor energie was en wat zijn verbruik van gas en elektra was. Hij had al geen contract meer dus hij zal er flink aan moeten. Dat was niet erg zei hij want bijbetalen was geen probleem, geld genoeg. Hoe het volgend jaar dan moest wist hij niet.
  Oud huisje, geen isolatie, half steens muurtjes en geen geïsoleerd dak en hij maakte zich absoluut geen zorgen. Nederland zit vol met dergelijke mensen.

  Anoniem zei

  Vooral oudere mensen zullen de dupe zijn van de torenhoge energie prijzen. Ouderen bewegen minder, zitten vaak thuis met de tv aan en de verwarming in najaar en winter op 23 graden, ouderen hebben nu eenmaal meer warmte nodig. De 22 a 23 graden is wel niet zoveel als de donkergekleurde migranten die de verwarming op 25 a 26 graden hebben staan, vaak ook nog met de deuren open, maar voor die laatste categorie wordt alles voor betaald(ook verplicht door diezelfde ouderen). Het zal voor heel veel ouderen kiezen worden tussen verkommeren van de kou, of na verloop van tijd afgesloten worden van het gas met de verwarming aan, of afscheid nemen van het leven.
  Hoezo zijn de kabinetsleden en het overgrote deel van de 2e en 1e Kamerleden geen moordenaars? Aan te raden is om snel met de 3e booster te komen zodat al die ellende veel ouderen bespaard zal worden.

  Een reactie posten