Briefje van Jan: Aan Sigrid ‘doofpot’ Kaag

Datum:
 • dinsdag 19 april 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Lang verhaal kort.


  19-4-2022

  Frau Kaag,

  Lang verhaal kort.

  U bent drie keer benaderd door het (voor zover nu bekend) voornaamste slachtoffer van stalking, bedreiging en chantage door uw campagneleider en uw persoonlijk adviseur Frans van Drimmelen.

  En u deed… níets.

  De rest is ruis.

  Het is deze week niet de vraag of het partijbestuur van D66 nu wél reden ziet om het roofdier Frans van Drimmelen voor de bus te gooien, waar het partijbestuur van D66 de kwestie eerder in de doofpot stopte.

  Het antwoord op die vraag is namelijk: Frans van Drimmelen zal alsnog hangen.

  Het is deze week ook niet de vraag of al die D66-Kamerleden die altijd de mond vol hebben over misstanden elders zwijgen omdat ze volledig achter uw immorele gedrag staan óf omdat ze de ogen uit hun kop schamen maar omdat ze denken dat u gewoon blijft en om carrièretechnische redenen al hun opties open willen houden.

  Het antwoord op die vraag is namelijk: ze willen al hun opties open houden.

  Het is deze week óók niet de vraag of de Volkskrant met de primeur over de ‘vertrouwelijke bijlage’ van 70 (!) pagina’s die het ‘openbare rapport’ van 22 pagina’s over grensoverschrijdend gedrag binnen D66 (éindelijk) een kritische benadering van u als partijleider bij meerdere media in gang heeft gezet.

  Het antwoord op die vraag is namelijk: ze gaan eindelijk zien dat u de koningin van de gebakken lucht bent.

  Nee.

  De enige vraag waar het deze week om gaat is of u zichzelf nog in de spiegel durft aan te kijken.

  Het antwoord op die vraag is: ja.

  Vol trots zelfs.

  U gelooft echt dat dit land u harder nodig heeft dan de vrouw die door uw campagneleider, uw adviseur en uw vriend Frans van Drimmelen werd gestalkt, bedreigd en gechanteerd en die u weigerde een veilige omgeving te bieden.

  Die mevrouw is voor u collateral damage.

  Net als al die andere D66-vrouwen die binnen de D66-cultuur door D66-mannen werden behandeld als potentieel neukmateriaal.

  Dus u heeft besloten te blijven.

  Fuck de vrouwen.

  Groet,

  JanD


  0 reacties :

  Een reactie posten