De spiegel van Der Spiegel

Datum:
 • woensdag 20 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • Narcostaat Nederland staat er niet best voor


  20 oktober 2021 - Simon Soesan


  In de wereld neemt niemand Nederland nog serieus. We zijn een land geworden zonder wet en orde, geleid door criminelen en corrupte politici. Rare deals met andere landen en bedrijven, onnodig kappen van bomen, hetzes tegen boeren en uitverkoop van de burger aan internationals. De demissionaire regering blijft eindeloos aan en op Twitter wordt volop geklaagd, maar niemand doet wat, constateert Simon Soesan.

  In haar laatste uitgave vertelt Der Spiegel iets wat velen allang weten: Nederland is een land zonder wet en orde, geleid door een combinatie van criminelen en corrupte politici. Waar ik ook ga in Duitsland – niemand neemt Nederland nog serieus. Wel wordt de bedreiging van de burger in het algemeen serieus genomen.

   

  Mocromaffia

  Achter de persoonsverheerlijking van mensen zoals de huidige Mocromaffia-baas Taghi gaan zoveel geruchten schuil, dat het tijd wordt om ook daar een boekje over open te doen. Zijn contacten met vooraanstaande politici zijn geen geheim meer. Ook zijn vermogen om alles en iedereen in de maling te nemen is bekend. En de verhalen over zijn micro-penis en de noodzaak om seks met geweld te combineren zijn bekend, hoewel niet geverifieerd.

  Ergens ging het fout. Ergens openden corrupte politici de deur naar Nederland. Die deur bestaat niet meer en is gewoon platgelopen. Rare afspraken met buitenlandse leiders en firma’s leidden tot het onnodig kappen van bomen, een hetze tegen boeren, vernietiging van eigen natuurrijkdom en de verkoop van de burger aan internationals.

  Wanneer iemand ontslag neemt is het over. Niet in Nederland. De regering nam ontslag, rekt de onderhandelingen voor een nieuwe regering zodanig op, dat de burgers doodmoe worden en interesse verliezen, precies wat deze demissionaire groep van zwendelaars zocht: de macht behouden en doen waar je zin in hebt.

   

  Gevaarlijk

  De straten van Nederland zijn gevaarlijk. Niet alleen voor homo’s – voor eenieder die opgefokte veertienjarige Marokkaantjes tegenkomt. De Nederlandse regering miste de kans om deze kinderen te integreren en liet ze lekker op straat hangen. En als je niks te doen en niets te vrezen hebt is er slechts Ć©Ć©n ding wat overblijft: mensen lastigvallen. Van daar is de afstand naar grof geweld klein en, met een regering waar een minister openlijk terreur kan ondersteunen, valt er niets te verwachten dat deze situatie verandert. Integendeel. RotteRutte & co blijven, en Taghi zal twee dagen voorwaardelijk en een ijsje krijgen. Niet omdat dat zijn recht is, maar omdat hij zoveel weet over de Nederlandse politici, dat hij wel binnenkort met een smoes op vrije voeten zal staan.

   

  Koest gehouden

  Ondertussen wordt het Nederlandse volk koest gehouden met verhaaltjes over genderneutraliteit, corona en maffe tv-programma’s. Op Twitter horen we het Nederlandse volk klagen, maar dat is alles. Want Nederlanders doen zelf niets om die situatie te verbeteren: ze klagen slechts. Anderen mogen de bende opruimen.

   

  Net zoals in de jaren 1940-45, toen de koningin en haar maatjes als eersten het land verlieten – met koffers vol geld – om daarna uit het verre Londen te vertellen wat de burger doen moest: samenwerken met de bezetter, want dat was zo goed voor de economie. Tegelijkertijd moest een alliantie van diverse andere landen maar kijken hoe ze het oplosten, want Nederland zelf loste niets op.

   

  Volksverhuizing

  Toen het Romeinse Rijk verdween ontstond er een volksverhuizing in Europa. Alles wat de Romeinen hadden gebracht, zoals medische kennis, infrastructuur en cultuur, werd weggegooid. De Kerk nam de politici in gijzeling en alles wat we van die tijd weten valt onder het woord “Middeleeuwen”, want in die tijd werd weinig uitgevonden, oude begrippen uitgewist, terwijl de burgers onder de duim werden gehouden met religie, bangmakerij en een maffia van religieuze en politieke misdadigers, die de lakens uitdeelde.

  Ik zie al dertig jaar weer een volksverhuizing in Europa, gepaard gaand met het uitwissen van geschiedenis en cultuur, overname van landen door corrupte politici en supercriminelen. En, behalve klagen, doet niemand er iets aan.

  Der Spiegel houdt Nederland een spiegel voor. Maar bloedzuigers en vampiers kunnen zichzelf niet in de spiegel zien en kunnen nog heel lang demissionair blijven. En daar rekenen ze op.  0 reacties :

  Een reactie posten