Briefje van Jan: Aan Hugo de Jonge

Datum:
 • woensdag 11 november 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Total control.
  Aan Hugo de Jonge

  5 reacties :

  Erik zei

  Inderdaad 1984 (of 1936?) komt steeds dichterbij.

  Anoniem zei

  Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat in wat een democratie heet te zijn, een dwaas als Hugo de Jonge zo zijn gang kan gaan zonder dat hem een strobreed in de weg wordt gelegd.

  Anoniem zei

  Heel goed gezegd! Helemaal mee eens!

  Unknown zei

  Rutte en Hugo de Jonge, minstens 30 jaar gevangenisstraf. Al talloze zelfmoorden van Nederlandse burgers op hun geweten !!!
  En vele faillissementen, tien- of honderdduizenden werklozen door hun toedoen !!! En niet te vergeten de VRIJHEID VAN DE NEDERLANDERS AF TE PAKKEN !!!

  Dochter zei

  Beste Jan, je hebt helemaal gelijk met jouw uitspraak over de duivel! Want deze dictator is dat letterlijk, samen met Rutte. De duivel is hun raadgever, hun wijsheid, hun kennis. De kop van de Baphometgeit hangt niet voor niets boven de deur van het torenkamertje. Na het bericht in het AD heeft de duivel de uitspraak in het Parool gedaan "dat het zo niet bedoelt was"https://www.parool.nl/nederland/minister-spreekt-van-misverstand-geen-voordeel-na-vaccinatie~b90d2440/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F . Hij zegt er tegelijk bij "Wel kan het zo zijn dat groepen die eerder gevaccineerd zijn, zich niet aan bepaalde coronaregels hoeven te houden". Dat heeft enorme consequenties voor werk, ondernemers etc. Het is wederom een (vervolg)ondermijning van onze maatschappij.

  Een reactie posten