Het averechtse effect van de antiracisme-golf

Datum:
 • zondag 2 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Toenemend verzet tegen hersenspoeling

  Het averechtse effect van de antiracismegolf


  Screenshot (21)
  (Door: Alma van Hees)
  Toenemend verzet tegen hersenspoeling
  Discriminatie en racisme bestrijden: dat is een goed idee. Maar wát nu als de antiracismeacties precies het tegenovergestelde bereiken: méér racisme? Dan moet je daar toch zo snel mogelijk mee ophouden? Helaas lijkt het daar voorlopig nog niet op. Maar misschien gloort er in Amerika al licht aan de horizon. Miljoenen ‘witten’ en ‘zwarten’ hebben schoon genoeg van dit theater.
  Nederland ligt helemaal op koers, met volop aandacht voor racisme en discriminatie, in klakkeloze navolging van Black Lives Matter (BLM) in de VS. Zo veel mensen die het liefste morgen ‘al het racisme’ de wereld uit willen helpen. Het is alleen jammer dat BLM een marxistische club is, die hele andere doelen nastreeft dan opkomen voor Black Lives. Zo heeft BLM UK onlangs opgeroepen tot een aanval op het kapitalisme, de vernietiging van Israël en het afschaffen van de politie. De leidster van BLM Oxford ging nog een stapje verder: revolutie! In de VS zingen de ‘vreedzame’ demonstranten: “Every city, every town, burn the precincts to the ground”.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  BLM is maar 1 kant op, heeft niets met racisme te maken maar alles met Marxisme.
  De domoren die in het zogenaamde racisme geloven, en dat zijn er heel veel, vooral in de grachtengordel moeten zich eens afvragen hoe het dan kan dat de BLANKE boeren in Zuid Afrika bij bosjes vermoord worden door de negers omdat ze blank zijn, maar dat schijnt dan weer geen racisme te zijn. Ook de Christenen in Afrika worden bij bosjes vermoord maar ook daarover de doodse stilte, ook vanuit het CDA, CU en SGP.
  Hoe hypocriet moet je zijn?

  Een reactie posten