Demasqué van groen extremisme?

Datum:
 • maandag 10 februari 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Er is geen klimaatcrisis; het is een marxistisch verzinsel.
  10-2-2020

  Een bijdrage van Jeroen Hetzler.
  Demasqué van groen extremisme? Ik vrees het, nu de botsing van de marxistische Groene ideologie met de voor de voormalige klassenstrijd verruilde CAGW-hypothese (vermeend door mensen veroorzaakte catastrofale opwarming) en de waarnemingen steeds zichtbaarder wordt. Immers, er is geen toename van rampen en geen geprojecteerde ramp is ooit uitgekomen. Het gaat alleen maar beter met deze wereld en die verschrikkelijke opwarming en de alles verwoestende zeespiegelstijging willen nog steeds niet komen.
  Laat dit derhalve helder zijn: er is geen fatale opwarming en er is geen reden om aan te nemen dat die er komt. Dit besef zorgt voor steeds heftiger retoriek bij de als groen gecamoufleerde rode ideologie vertolkt door  een samensmelting van ecologisten en pacifisten, vaak aanhangers van de voormalige Vredesbeweging en later ook sterk anti kernenergie. De Wetenschap zie ik niet vertegenwoordigd, wel een extremistische XR-beweging. De bakermat echter van de mythe van de CAGW-hypothese als vervanger van de marxistische klassenstrijd ligt overigens in Zweden, bij de sociaal democraat: Olof Palme.
  The environmentalist strand began in 1972, with the UN Conference on the Human Environment in Stockholm. Olof Palme, the controversial Swedish socialist prime minister, was host. Maurice Strong, who will appear repeatedly in what follows, was secretary general. The conference produced a Declaration and an Action Plan; but, perhaps more importantly, it led to the creation of the UN Environment Programme, with Strong as its first director.
  Maurice Strong was een bekende speler:
  Starting in oil, Strong had a scandal-ridden business career alongside his many projects at the UN and his environmentalist activism. And in 1997 he articulated his disdain for our civilization, as follows: “Frankly, we may get to the point where the only way of saving the world will be for industrial civilization to collapse.
  Er was een overeenkomst tussen de deelnemers aan die conferentie:
  What connected these commissioners to each other? A strong, deep seated environmentalist conviction was common to many of them. A long connection with the UN was also shared by several. Socialism was a third connecting thread. No less than four of the commissioners came from communist countries; two more, including the chairman, were social democrat politicians.

  We must overcome and arrive at a new epoch where we realize that mutual inter dependence is so important that we all have to give up part of the national sovereignty.
   We cannot solve these long term problems [Climate change] without democratic socialist ideas.Palme zelf sprak deze niets aan duidelijkheid te wensen overlatende woorden:
  Bron: Green Tyranny.
  Interessant is wel dat de opwarming door Zweden – en ook door Thatcher – werd ingezet als wapen tegen kolen(vakbond) en als promotor van kernenergie. In Duitsland daarentegen werd dit ingezet als middel tegen het kapitalisme door alle fossiele en kernenergie af te wijzen geheel in de geest van Strong en bepaald ook het beleid van Timmermans. Daar begon de, cultureel gewortelde, Duitse zonaanbidding, geïnitieerd door de sociaal democraat Hermann Scheer, met als Waterloo Desertec, het geflopte Sahara-project.
  Zo wordt veel helder: de CAGW-hypothese blijkt het exclusieve domein van sociaal democraten, veel voormalig communisten. Zie bij ons GroenLinks. De CAGW-hypothese dient slechts de rode anti kapitalistische en anti- democratische ideologie.
  Nu niet veel terecht blijkt te komen van al die groene fata morgana’s, grijpen de ideologen naar onethische en dictatoriale middelen. Het valt te betreuren dat het grootste deel van de media waaronder het NOS-journaal hierin meegaat.
  De propagandamiddelen die thans voor het opleggen van de als groen gecamoufleerde rode ideologie zijn ingezet, zijn onethisch. Met name de inzet van het autistische 17-jarige Zweedse klimaatorakeltje, Greta Thunberg, en nu de Nederlandse Lars Westra van 12 jaar. Voor het Rood-Groene ideaal is kennelijk zelfs kindermisbruik geoorloofd.
  De constatering lijkt mij gerechtvaardigd dat beide kinderen hun ‘kennis’ alleen kunnen hebben opgedaan door informatie van buitenaf, dus lesmateriaal en wat hen is ingefluisterd. Beiden zijn niet zo hoog begaafd dat zij hun kennis door eigen onderzoek hebben opgedaan. Geen van beiden is een homo universalis die alle klimaatgerelateerde vakgebieden heeft doorgrond. Kortom, het in de klimaatklassenstrijd werpen van deze afgerichte kindsoldaten – en langs dezelfde methode geïndoctrineerde scholieren – beoogt slechts onethische propagandistische effecten. Het maakt wat als klimaatwetenschap wordt genoemd des te ongeloofwaardig door kennelijk gebrek aan argumenten. En niet te vergeten, het verdienmodel is natuurlijk nooit ver weg. Pa Westra heeft een adviesbureau duurzaamheid. Al Gore pakte het grootser aan.
  Voor een goed begrip, scholen dienen onderwijs te geven volgens de jongste stand van de wetenschap. De CAGW-hypothese zou slechts een bewezen hypothese kunnen zijn, wanneer alle klimaatverandering van vóór 1850 als bewezen afwezig zou zijn en dus elke natuurlijke invloed niet significant zou zijn vergeleken bij de menselijke. Dit is tot op heden niet gebeurd. Ergo, de scholieren hebben geen onderwijs genoten, maar indoctrinatie, net als de Komsomol in de SU, thans de EU.
  Dit maakt die kindsoldaten tot instrumenten voor de vestiging van een als groen gecamoufleerde SU-rode tirannie. Zij zijn dus niet in de positie voor het houden van toespraakjes voor wereldleiders. Laat staan de Nobelprijs voor de vrede zoals onlangs is voorgesteld als voorlopig onethisch dieptepunt van de zichzelf moreel verheven achtende Groenen. Het is een infame inflatie van deze prijs, alleen al vanwege de Pakistaanse scholiere Malala die zich inzette voor onderwijs voor meisjes na zelf bijna om het leven gebracht te zijn. Wat een banaal contrast vormt dan die  Greta als instrument om een marxistische ideologie op te dringen. En jawel, ook hier weer linkse politici:
  De linkse politici Jens Holm en Hakan Svenneling schreven aan het Noors Nobelcomité dat de tiener zich ‘ondanks haar jonge leeftijd’ heeft ingezet om de ‘ogen van de politici te openen voor de klimaatcrisis’.
  Er is geen klimaatcrisis; het is een marxistisch verzinsel. Verontrustend is dat steeds meer subsidie-afhankelijke instituties met dit pek besmeurd raken. Het is één van de kenmerken van groepsdenken dat het moreel besef afkalft.
  Ik denk dat bijvoorbeeld het KNMI aan morele introspectie zou moeten doen alvorens de burger de stuipen op het lijf te jagen met onzekere projecties en dezelfde burger door de SU/EU op onnodige kosten laat jagen. Modellen zijn geen experimenteel bevestigde feiten. Deze les is kennelijk terzijde gelegd. Het vermoeden bestaat bijvoorbeeld dat de homogenisatie door het KNMI slechts een aanpassing is van feiten aan het gewenste uitkomst. Openheid van zaken van het KNMI en de Minister ontbreekt. Kwestie van morele verantwoordelijkheid tegenover de generatie na ons, waar men zo de mond vol van heeft. Hoe dan ook concurrenten als China en de VS hoeven slechts toe te kijken hoe de federatieve SU/EU zichzelf tot een marxistische armoefederatie maakt. Een federatie van groen extremisme verschanst achter de door sociaal democraat Timmermans om Europa opgetrokken Parijse Klimaatmuur.
  Wat een ontluisterend demasqué van het zo bedrieglijk sympathiek lijkende planeet redden.
  Ceterum censeo Legem Climae delendam esse.
  (Overigens ben ik van mening dat de klimaatwet moet worden vernietigd).  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het communisme is nog nooit zo prominent aanwezig geweest in Nederland. Zo prominent zelfs dat de meest bizarre plannen met behulp van VVD en CDA ons gewoon door de strot geduwd worden.
  Precies zo ging het in de Sovjet Unie en het Oost Duitsland van stasi frau Merkel.

  Anoniem zei

  De bijnamen van de huidige Communistische partijen zijn: VVD, CDA, PvdA, CU, D'66, GROEN LINKS en SGP. Ieder die een ander mening is toegedaan heeft zich niet goed op de hoogte gesteld van wat er heden ten dage verschrikkelijk mis is. Het besef zal bij de meesten indalen als het te laat is.

  Een reactie posten