De ECB is het hoofd van alle nationale banken… ..

Datum:
 • donderdag 9 januari 2020
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Op 25 januari wordt er om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam een mars gelopen tegen de uitrol van 5G.


  9-1-2020
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Uit de column van Gerrit Welbergen blijkt weer dat de Nederlandse bevolking nog steeds gelooft dat de Nederlandse regering haar best doet voor Nederland en de Nederlanders en dat ze nog steeds niet beseft dat de EU de touwtjes in handen heeft. De EU wil namelijk dicteren over alle inwoners van alle EU-lidstaten en nu zullen alle Nederlandse banken opgenomen worden in de EU-bankenunie. Alle lidstaten dragen bij aan deze bankenunie en dat heeft ook weer een noodfonds, het Single Resolution Fund, dat in 2023 klaar moet zijn.
  De Nederlandse banken, op de hele kleine na, zullen niet meer onder toezicht staan van onze eigen nationale DNB, maar vallen onder de ECB, De Europese Centrale Bank. Een totale integratie van alle Europese banken in één EU-bankenunie en we krijgen een EU-spaardepositogarantiestelsel. In de praktijk betekent dit dat alle bankrekeninghouders in Nederland via de bankenunie meebetalen aan de schulden van de Zuid-Europese banken, een reden voor Duitsland, de Duitse Bank is namelijk zo goed als failliet, om hiermee in te stemmen.
  https://gerritwelbergen.wordpress.com
  Aangezien gelukkig nog veel mensen realistisch ingesteld zijn en het niet kunnen behapstukken dat de bevolking wordt blootgesteld aan iets zonder veiligheidsgaranties, komen er gelukkig vele mensen in vele landen in protest. Want er zijn vele rapporten geschreven door wetenschappers, onderzoekers en specialisten over de mega-hoge straling die met 5G meekomt en die schadelijk blijkt te zijn voor mens, dier en flora.
  Op 25 januari wordt er om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam een mars gelopen tegen de uitrol van 5G. Er wordt gelopen voor handhaving van het voorzorgsprincipe wat wil zeggen: ”Zolang de veiligheid van 5G voor mens, dier en plant niet wetenschappelijk kan worden aangetoond, moet ook niet tot 5G-plaatsing worden overgegaan”. De mars in Amsterdam is onderdeel van een wereldwijd protest tegen de uitrol van 5G. Er zijn, zoals in de video in onderstaand bericht te zien, ook protesten in vele andere landen.
  www.transitieweb.nl
  Langzaam komen er meer mensen naar Europa in opdracht van de VN en de EU, een hervestigingsprogramma ondersteund door resoluties en verdragen. Tegen de wil van de nationale bevolkingen in worden mooie identieke landen in Europa langzaam veranderd in chaotische, onveilige, door immigranten overspoelde landen waar vrouwen niet meer veilig over straat kunnen. Onderstaand artikel laat u weten hoe we belazerd zijn, hoe IS-beesten opzettelijk naar Europa zijn gesmokkeld en hoe er een genocide wordt gepleegd op de nationale bevolkingen van Europa.
  https://michael-mannheimer.net
  In Tsjechië is graffiti aangetroffen op de muren van de enige moskee in de stad Brno: “Verspreid de islam niet in Tsjechië, anders zullen we je vermoorden.” Het anti-islam activisme groeit in Tsjechië, iets dat ik persoonlijk alleen maar kan toejuichen. Het zou ook in ons land en in andere landen moeten groeien, aangezien de islam een bedreiging is voor de democratie, onze vrijheid en de gelijke rechten van vrouwen. Het past mijns inziens niet bij en in Nederland of in andere landen waar de westerse normaliteit geldt.
  https://barenakedislam.com
  Een Zweedse journalist, Bechir Rabani, die infiltreerde in gewelddadige linkse groepen zoals Antifa, is dood aangetroffen onder “verdachte omstandigheden”. Hij stond op het punt om miljardair en mensenhandelaar George Soros en zijn organisaties bloot te leggen. Hij werkte aan een onderzoek naar de radicale linkse mainstream mediajournalist Robert Aschberg en zijn connectie met Soros.
  https://russia-insider.com
  Na een studie in 32 Europese landen is vastgesteld dat er minstens vier miljoen migranten in Europa verblijven zonder dat ze het recht hebben om te blijven.
  www.tagesspiegel.de
  Er gloort hoop aan de horizon. Ieder wakker mens maakt anderen weer wakker door ze te wijzen op de realiteit versus de mooie verkooppraatjes van het politieke kartel. Steeds meer mensen krijgen door dat we ieder jaar meer en meer soevereiniteit kwijtraken aan de EU, de VN en andere internationale organen die allemaal meewerken aan Agenda 21, de zogenaamde “duurzaamheidsagenda” die de wereldbevolking drastisch wil reduceren, omdat dat nu eenmaal duurzamer is.
  https://opiniez.com
  Laten we ons aaneensluiten, alle mensen die voor het behoud van vrijheid zijn, alle mensen die voor het behoud van de gelijke rechten van vrouwen zijn, voor vrijheid van geloof, tegen de uitrol van 5G, en die niet willen dat de EU en/of de VN ons gaan vertellen hoe we moeten leven, wat we gaan eten, hoe we onszelf verplaatsen, hoeveel energie we betalen en die ons, met behulp van de ECB, financieel afhankelijk maken.
  Zoek contact met gelijkgestemden zodat we met zijn allen aan dit kabinet duidelijk kunnen maken dat we er schoon genoeg van hebben!!!
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten