5G is levensgevaarlijk en het dictatoriale politieke kartel wil het er gewoon doordrukken, omdat de EU dat dicteert

Datum:
 • dinsdag 13 augustus 2019
 • in
 • Categorie:
 • Draq-queens die kleine, erg beïnvloedbare kinderen voorlezen in bibliotheken.
  13-8-2019

  Dat gebeurt ook in Nederland, al was er destijds een protestactie van een realistisch ingestelde actiegroep om te proberen dat te voorkomen.
  www.gelderlander.nl
  In een bibliotheek in Devlon, Engeland, was ook een draq-queen die de kinderen niet voorlas zoals gepland was, maar leerde t'werken. Ouders zijn terecht verontwaardigd en geschokt en willen dat het nooit meer gebeurt. Kunt u het zich voorstellen, een potige man, gekleed als vrouw, met lagen make-up die t'werkt voor kinderen in een bibliotheek? Ziek gewoon.
  www.lifesitenews.com
  In Utrecht, en het zal niet anders zijn in andere grote Nederlandse steden, gaat driekwart van de bijstandsuitkeringen naar mensen met een migratieachtergrond. 72,3% om precies te zijn. Bij mensen met een migratieachterstand is de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot dat algemeen beleid niet meer voldoet, zo zegt Cees Bos en er moeten andere maatregelen komen om deze mensen aan het werk te krijgen.
  Ondertussen komen er de komende jaren nog heel veel immigranten met een achterstand bij in Nederland, dat dicteert de EU nu eenmaal en het politieke kartel zag dat het goed was…
  www.ad.nl
  De vrijheid van meningsuiting is door de mondiaal opgelegde politieke correctheid niet meer wat het geweest is, dat merken we allemaal en moedig Hongarije wil dat de vrijheid van meningsuiting op het internet blijft bestaan door middel van EU-wetgeving.
  De Minister van Justitie van Hongarije verklaart dat in Hongarije nu stappen worden ondernomen om de vrijheid van meningsuiting op het internet te waarborgen zodat niet meer landen in de gecensureerde wereld terechtkomen zoals Zweden waar de censuur overuren draait.
  https://fenixx.org 
  Kinderen en zwangere vrouwen zijn, zo laat onderstaand artikel weten meer vatbaar voor de straling die 5G afgeeft maar dat wordt door diegenen die er financieel beter van worden genegeerd. Een nieuwe documentaire “An Invisable Threat, geeft een overzicht van hoe dit elk levend wezen op de planeet beïnvloed.
  www.activistpost.com
  5G en Chemtrails zijn een dodelijke combinatie volgens de documentaire van Sacha Stone die terecht zegt dat de 5G een existentiële bedreiging is voor de mens. 5G brengt u niets goeds, het gaat mensenlevens kostten en alleen diegenen die dit bedacht hebben worden er rijker en beter van.
  https://youtu.be
  Dat de EU een dictatoriaal instituut is dat er niet is voor de Europese bevolking, maar deze ziet als een inkomstenbron om de omvolking van Europa, de creatie van een nieuw (minder intelligent) Europees ras, mee te bekostigen is duidelijk en dat de EU alle lidstaten dicteert wat ze moeten doen ook.
  Zo is het ook met de 5G. De EU dicteert aan Nederland dat 5G er moet komen en het kabinet beslist, zonder de bevolking of de gemeentes te vragen, dat 5G ook in Nederland moet komen. Hoezo dictatuur?
  In onderstaand artikel kunt u meer lezen over hoe het Europese Parlement de lidstaten verplicht om het te accepteren en in de komende telecommunicatiewet wordt er vast het een en ander geregeld, terwijl enig wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijke gezondheidseffecten ontbreekt.
  Er bestaat wereldwijd, het is namelijk een mondiaal plan van de VN, geen enkel rapport dat zegt dat 5G veilig is en de gezondheid van mens en dier niet zal vergiftigen/vernietigen door de straling. Er zijn wel stapels rapporten van wetenschappers die zeggen dat het erg schadelijk is voor alles wat leeft.
  https://jdreport.com
  We leven door antinationalistische regeringen zonder ruggengraat in een omgekeerde wereld waar de westerse normaliteit langzaam in opdracht van de EU en de VN vervangen wordt door abnormaliteit.
  Een moedig mens wordt door opgelegde politieke correctheid een crimineel of zelfs een terrorist. Een realist wordt nu gezien als een racist of nazi. We zien dat gebeuren bij Tommy Robinson, die nu in de gevangenis zit voor het vertellen van de waarheid, en we zien het bij de London Bridge held.
  De man die dapper islamitische terroristen afvoerde op de London Bridge is nu op de Terror Watch lijst geplaatst. Hij verdedigde zichzelf tegen jihadisten die uiteindelijk 8 mensen vermoordden en 38 anderen verwondden tijdens de gruwelijke aanval twee jaar geleden en raakte zelf ook ernstig gewond. De man, die als een held gezien moet worden, wordt nu behandeld als een crimineel en wordt in de gaten gehouden…
  www.teaparty247.org
  Laten we samen als realisten vechten voor een toekomst voor onze kinderen die het recht hebben om op te groeien in een Nederland (en Europa) zonder de brute islamitische “verrijking” en in een Nederland waar vrouwen gelijke rechten hebben en niet onderdrukt worden en waar de vrijheid van meningsuiting bestaat.
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten