Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering

Datum:
 • vrijdag 12 juli 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Nederland geregeerd door klimaatsekte: samenleving raakt minstens € 1 biljoen kwijt aan niet bestaand probleem12-7-2019

  —————————————————————————————————————————————–
  Nederland gaat er minimaal 1000 miljard voor uitgeven – het zogenaamd tegengaan van door mensen veroorzaakte klimaatverandering. Het bestaat niet, zo concludeert nu ook een wetenschappelijk team in Finland, dat samenwerkte met Japanse collega’s. ‘Tijdens de laatste honderd jaar nam de temperatuur door CO2 met ongeveer 0,1 graden Celsius toe. De menselijke bijdrage daaraan was ongeveer 0,01 graden C..’ Kortom: verwaarloosbaar klein, niet meetbaar en niet voelbaar. Precies zoals vele duizenden onafhankelijke wetenschappers in de wereld de afgelopen jaren al hebben geconstateerd.
  Het Finse team van de Universiteit van Turku werkte samen met wetenschappers van de Universiteit van Kobe in Japan, dat de conclusies ondersteunt. ‘Nieuw bewijs wijst erop dat hoge energie deeltjes uit de ruimte, bekend als galactische kosmische straling, het klimaat van de Aarde beïnvloeden door de wolkenbedekking te verhogen, waardoor er een ‘paraplu’ effect ontstaat,’ staat in de studie, waarvan een samenvatting is gepubliceerd in Science Daily.
  Opwarming en afkoeling veroorzaakt door kosmische straling
  Deze constatering is van zeer groot belang, want dit ‘paraplu effect’, een volledig natuurlijk fenomeen, lijkt de belangrijkste drijfveer van klimaatopwarming te zijn, en niet door mensen veroorzaakte factoren. De Finse en Japanse wetenschappers maken zich er dan ook grote zorgen om dat de huidige klimaatmodellen, waarop de politiek zijn beleid baseert –met name die van het IPCC- deze cruciale en potentieel voornaamste variabele van toenemende bewolking niet meewegen. Het IPCC heeft dit aspect er zelfs bewust buitengelaten omdat er onvoldoende wetenschappelijke kennis over bestond.
  ‘Maar deze studie geeft een mogelijkheid om de impact van wolken op het klimaat te heroverwegen,’ verklaarde professor Hyodo. ‘Als galactische kosmische stralen toenemen, gebeurt dat ook met laaghangende bewolking, en als kosmische stralen afnemen doen wolken dat ook. Dus klimaatopwarming kan wel eens worden veroorzaakt door een tegengesteld paraplu-effect.’
  Het Finse team concludeert dan ook dat lage bewolking ‘praktisch’ de wereldwijde temperatuur bepaalt, en dat ‘slechts een klein deel’ van de toegenomen CO2 antropogeen, dus door mensen veroorzaakt is.
  ‘Praktisch bestaat er geen antropogene klimaatverandering’
  De wetenschappers stellen zelfs dat nu bewezen is dat de modellen van het IPCC, waar ook de Nederlandse regering zijn extreem ingrijpende en kostbare klimaatbeleid op baseert, ronduit fout zijn, omdat daarin ‘een te klein natuurlijk component resulteert in een te groot aandeel broeikasgassen, zoals CO2… Omdat het antropogene deel in de toegenomen CO2 minder dan 10% is, bestaat er praktisch geen antropogene klimaatverandering. De wereldwijde temperatuur wordt hoofdzakelijk bepaalt door lage bewolking.’
  Politici zich zouden nu eindelijk eens serieus moeten gaan afvragen om welke reden ze met onder meer torenhoge belastingen en de verplichte afschakeling van gas monstrueus veel geld bij de burgers gaan weghalen, onze energie zekerheid en betaalbaarheid gaan afbreken en daarmee onze welvarende samenleving feitelijk zullen verwoesten, zoals milieubewegingen en klimaatsektarische partijen zoals met name GroenLinks, de PvdA en D66 -met steun van VVD, CDA, CU en SP- eisen.
  Een CO2 vrije maatschappij is namelijk op zijn best volslagen zinloos, zoals we al jaren schrijven en zoals nu ook door deze Finse en Japanse universitaire wetenschappers is bewezen. De samenleving kan zich daarom veel beter leren aanpassen aan klimaatverandering, die van alle tijden is en ook nu volstrekt natuurlijke oorzaken heeft.
  Nederland geregeerd door klimaatsekte
  Sowieso zouden de extreem dure maatregelen in Nederland nul komma nul meetbaar effect op het klimaat hebben, zelfs al zouden de nu opnieuw ontkrachte klimaatmodellen van het IPCC wel kloppen. Op de vraag waarom de Nederlandse politiek dan –op het FVD en de PVV na- massaal zo’n waanzinnig en voor ons volk buitengewoon schadelijk afbraakbeleid steunt, kunnen diverse verklaringen worden gegeven: omdat het vreselijk veel geld voor een klein clubje toch al rijke en/of machtige belanghebbenden genereert, en omdat het daarmee de vrijheid van de bevolking afbreekt, waardoor die nog beter te controleren en sturen is.
  En misschien ook wel omdat we met een groep politici te maken hebben die hun spirituele leegte hebben opgevuld met een nieuw geloof, een religie met een (af)god genaamd ‘het klimaat’. Omdat het bewijs zich opstapelt dat waar zij in geloven complete onzin en een glasharde leugen is, maar men weigert daar naar te kijken en tegelijkertijd iedereen die dat wel doet verkettert, kunnen we zelfs spreken van een heuse sekte, die ook nog eens het grootste deel van de media in handen heeft. Een klimaatsekte, die ons gaat beroven van onze welvaart en vrijheid, en daarmee ook die van onze (klein)kinderen.

  Xander
  (1) Zero Hedge
  (2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
  * In het gewraakte Klimaatakkoord –volgens Thierry Baudet ‘de langste zelfmoordbrief’ ooit- staat weliswaar dat elektriciteit ‘goedkoper’ wordt, maar dat is weer zo’n misleiding die zo typerend is geworden voor Den Haag. De energiebelastingen gaan immers ieder jaar fors omhoog, en ook voor aardgas gaan we de komende jaren veel meer betalen (en degenen die gedwongen worden afgekoppeld zullen daar zeer grote investeringen voor moeten doen). Ook zullen de bedrijven de hogere energieprijzen gaan doorberekenen in de producten die wij kopen. Per saldo zullen we daarom heel veel meer geld kwijt zijn aan energie, waardoor onze koopkracht permanent grote klappen zal krijgen.)

  Zie ook o.a.:
  07-07: Zomermanifest FVD: Baudet wil einde maken aan weg-met-ons mentaliteit kartelpartijen
  27-06: Duitse bedrijven en samenleving in zwaar weer door groen beleid en de-industrialisatie
  21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
  18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
  15-06: Uitsterven dieren en planten hysterische onzin en kan genegeerd worden
  09-06: Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden (/ Als de klimaatgektesekte wint draait ook in Nederland ieders leven straks enkel nog om armoede en overleven)
  27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
  25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
  15-05: ‘Klimaat wordt al kouder, over 5 jaar ook in Westen voedseltekorten’ (2019 breekt alle record: ‘Global Cooling’ is begonnen)
  22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
  10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
  29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
  21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
  13-03: Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte
  09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
  04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
  26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
  24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
  13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

  0 reacties :

  Een reactie posten