Stadhuis Den Helder verhuist op vrijdag de dertiende

Datum:
 • woensdag 6 juni 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Den Helder - De Helderse ambtenaren verhuizen in het weekend van vrijdag 13 juli naar hun nieuwe onderkomen in het gebouw van de Rabobank op Kooypunt.
  Delano Weltevreden 6-6-2018
  ,,Maandag 16 juli is de eerste werkdag in dat gebouw’’, zegt gemeentelijk woordvoerder Arjan Dekker. Eerder had de gemeente gemeld dat de verhuizing tussen 4 juni en de zomervakantie zou plaatsvinden. Dat het niet eerder dan op vrijdag 13 juli gebeurt, heeft volgens de woordvoerder niets te maken met de problemen tussen de gemeentelijke ondernemingsraad en de gemeentesecretaris. De OR heeft het overleg met hem opgeschort, omdat hij volgens het medezeggenschapsorgaan geen antwoord gaf op belangrijke vragen.
  ,,We hebben eerder aangegeven dat de verhuizing tussen 4 juni en de zomervakantie zal plaatsvinden. Dat heeft niet te maken met de OR, maar met de aanpassingen in het gebouw en de ICT-voorzieningen.’’ De OR had geadviseerd om niet naar het Rabopand te verhuizen, maar dat advies is niet overgenomen. Het huidige stadhuis is volgens burgemeester en wethouders te slecht voor de huisvesting van de ambtenaren.
  Noordhollands Dagblad  2 reacties :

  Sam Kooy zei

  Kooypunt ? Hebbem die lieden dan niet direkt het uitzicht verfoeide op de zoogenamde verfoeide Kooyhaven ? Nou jongens: gelijk ordeel vellen naar jullie ditekte bazen die darmee iets hebben. En .... verder doorsluizen naar werhouders "meester" Meskers van de gemeente Hollsndskroon ! Laat he eens uitleggen !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sam Kooy zei

  Sorry voor de typefouten maar dat wordt veroorzaakt door mijn psychische toestand na het overlijden van mijn echtgenote. .

  Een reactie posten