Handhavers in Hollands Kroon

Datum:
 • dinsdag 15 mei 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Anna Paulowna - Twee nieuwe handhavers.


  In Hollands Kroon zijn twee nieuwe handhavers in de gemeente toegevoegd aan het team veiligheid en handhaving.
  Zij zijn door de politie als 'bevoegd'aangemerkt om als buitengewoon opsporingsambtenaar op te treden bij diverse overtredingen.

  Noordhollands Dagblad


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Wie de plakkaten voor het raam van de woning op de Van Ewijcksvaart 18 heeft gezien met daarop beschuldigingen van corruptie aan burgemeester en "Handhaver" Han van Egmond, kan alleen maar concluderen dat ook onder de Handhavers het nodige mis is en natuurlijk burgemeester Nawijn, maar die heeft al last van dat euvel sinds hij burgemeester is(geweest) in diverse plaatsen.
  Ook de rol van Van Egmond is zeer dubieus want als (ex)voorzitter van LTO Texel is het niet waarschijnlijk dat hij(als handhaver in Hollands Kroon) ooit een kritische blik heeft geworpen en zal werpen op de gang van zaken bij zijn gif spuitende collega LTO'ers in Hollands Kroon.

  Anoniem zei

  Zijn deze speciaal aangetrokken om bestuurlijke corruptie o.a. machtsmisbruik te handhaven in Hollands Kroon? Of speciaal om de staatsburgers, want als mensen worden ze niet beschouwd, zoveel mogelijk gelden afhandig te maken om de schatkist te vullen? De politiestaat is steeds beter zichtbaar, in dit bezette land, want bevrijd zijn we nooit, en de vorm waarin het nu steeds duidelijker zichtbaar wordt dat we veel verder heen zijn dan ooit. De burger als kip om kaal te plukken, bestuurders die zich op alle mogelijke manieren zich zelf verrijken en waar de wet niet voor geld denken ze, en zombies die klakkeloos te burger voor allerlei kleinigheden torenhoge boetes geven. Wanneer kunnen we weer bevrijdingsdag vieren in Nederland?

  Een reactie posten