VVD blijft uitgesloten bij onderhandelingen Den Helder

Datum:
 • vrijdag 30 maart 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Den Helder - We gaan toch centrumlinks formeren. 
  Bo-Anne van Egmond 30-3-2018

  Het CDA Den Helder wil ook dat de VVD bij de coalitiebesprekingen betrokken moet worden. Dat vindt fractievoorzitter Harmen Krul.
  Carlo Assorgia van Beter voor Den Helder noemt het logisch dat Krul dit zegt: ,,Ze hebben jarenlang samengewerkt, dan moet je zo’n partner met nog meer respect behandelen. Maar wij willen iets anders neerzetten, niet weer hetzelfde rondje om de kerk maken. We gaan toch centrumlinks formeren. Bovendien, als je kijkt hebben de landelijke kartelpartijen VVD, CDA, D66 en PvdA per saldo ook een zetel verloren.’’
  Het CDA twijfelde aan Remco Duijnker als wethouderskandidaat: ,,Inmiddels is die uitspraak alweer genuanceerd in de groepswhatsapp’’, aldus Assorgia. ,,Als iedereen door de screening komt, dan moet het ook verder geen probleem zijn. We moeten niet op de poppetjes spelen, maar op de inhoud zitten.’’

  Noordhollands Dagblad


  5 reacties :

  Dekker zei

  Het CDA Den Helder is niet wijs, de politiek in Den Helder is al vele jaren een puinhoop en nu wil een bijdehand als Harmen Krul de dienst gaan uitmaken in Anna Paulowna . Als je als politieke partij(CDA) je oren laat hangen naar een partij(VVD) die er jaren een zooitje van heeft gemaakt door een wethouder die nog steeds niet begrijpt dat hij fout op fout heeft gestapeld, is er wat mis met de verstandelijke vermogens van fractievoorzitter Harmen Krul van het CDA. De man is volkomen gestoord en zijn optreden geeft precies aan waar het in de politiek aan ontbreekt: INTEGRITEIT en niet willen luisteren naar de kiezers.

  Anoniem zei

  Zou mooi zijn als de titel van dit artikel de laatste twee woorden vervangt door Hollands Kroon.

  Anoniem zei

  Het zou toch echt niet meer als logisch zijn als de VVD in Hollands Kroon zeker in deze komende raadsperiode ook wordt uitgesloten.
  Of zal de SHK met informateur en fractievoorzitter Jip Pankras toch weer met Meskers in zee willen gaan.
  Dat kan toch niet bestaan nu hij eerder zonder enige verantwoording afteleggen de kuierlatten heeft genomen en nu zonder blikken of blozen weer mee gaan regeren als of er mede door zijn toedoen niets mis is gegaan toen hij en Frits Westerkamp de hiervoor verantwoordelijke wethouders waren.
  Niets is onmogelijk maar dit kan toch niet waar zijn!

  Anoniem zei

  Dit is slechts een rookgordijn. Binnen de kortste tijd zitten we weer met een College met Senioren, CDA en VVD opgescheept.
  Burgemeester Nawijn kan ook nog wel een paar jaar mee als burgervader en dan zitten we weer met hetzelfde zooitje opgescheept.

  Anoniem zei

  Theo Meskers en Frits Westerkamp schamen zich nergens voor. Ze geven de ambtenaren de schuld van de miljoenen die teveel zijn uitgegeven. Meskers geeft bovendien Westerkamp de schuld van alles (tijdens verkiezingsdebatten), terwijl Westerkamp de schuld nu ook bij Lada legt (dat stond in Trouw). Lekker makkelijk.

  Een reactie posten