Voorlopige uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2018

Datum:
 • donderdag 22 maart 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Ruim 19.000 inwoners van Hollands Kroon stemden woensdag 21 maart voor de nieuwe gemeenteraad. 22-03-2018
  Hieronder staat de voorlopige uitslag op partijniveau. Morgen worden de stemmen geteld op kandidaatniveau. 


  De definitieve uitslag en zetelverdeling wordt vrijdag 23 maart om 10.00 uur bekend gemaakt.


  Voorlopige verkiezingsuitslag

  8 reacties :

  Zorro. zei

  Deze uitslag is een vrijbrief de rotzooi van de afgelopen 4 jaar in Hollands Kroon door te zetten.

  Anoniem zei

  POLITIEK IS VALS: definitie = vals is sluw.
  sluw (bn) :
  arglistig, doortrapt, duivels, geraffineerd, geslepen, gewiekst, kwaadaardig, leep, listig, loos,>>>>>> politiek,<<<<< slim, slinks, snood, uitgekiend, uitgekookt, uitgeslapen, vals, verraderlijk. Dat velen iedere vier jaar weer opnieuw in dit toneelstuk trappen waarbij zij hun eigen bevoegdheid en verantwoordelijkheid weggeven in een machtiging weggeven aan een politieke vereniging. Onwetendheid, de grootste vijand van de mens.......

  Anoniem zei

  SHK-VVD-en CDA zullen toch een andere koers moeten varen en echt moeten luisteren naar hun kiezers, wat er niet moet gebeuren in Hollands Kroon.En dat zijn nog al wat problemen gevallen voor de komende 4 jaar.Ze zijn gewaarschuwd, maar of het helpen zou? Maar als in september VVD-er burgemeester Jaap Nawijn vertrokken is 'ons voorbeeld???', zou een enorme bevrijding zijn voor Hollands Kroon en kan hier alleen maar beter worden.De ongemanierde VVD boef!

  Anoniem zei

  VVD laat de komende 4 jaar alles terug betalen als het fout gaat? Ook als de kip ondertussen al kaal is? Of is dit het eerste sprookje voor de komende 4 jaar? Dit is natuurljk een goed idee voor Hollands Kroon, terug betalen als het fout gaat. Een prima idee van VVD-er Dijkhoff: “Bankiers moeten terug betalen als het fout gaat”. Dat vind ik een geweldig goed idee. Laten we dit dan ook heel snel invoeren bij de blunders, gemaakt door hun eigen VVD Burgemeester J.Nawijn en al zijn wethouders van Hollands Kroon die schades hebben veroorzaakt, en dit steeds maar afwentelen op de eerlijke inwoners van Hollands Kroon. Ook voor de ex.wethouders LADA-er Westerkamp en VVD-er Meskers en meerderen met hun blunders. Dit door zeer ondeskundige en arrogante zelfsturende ambt misdragers die ons wel verdiende zure belasting geld op deze manier verkwanselen. Niet willen betalen, dan direct ontslag zonder wachtgeld natuurlijk.

  Dekker zei

  Uitgezonder LADA verandert er niets, we blijven met Meskers en Groot opgescheept zitten. Het vervelende is dat VVD en CDA zich sterker zullen voelen gezien de uitslag en dat zullen we allemaal moeten bezuren. Onbegrijpelijk dat, gezien de puinhoop van de afgelopen jaren die VVD en CDA hebben aangericht, zoveel dwazen in HK er nog op stemmen. Duidelijk is te merken dat veel van de stemmers op VVD en CDA in HK last hebben van de aantasting van de hersenen door het onbeperkt gebruik van landbouwgif.

  Anoniem zei

  SHK kan samen met CDA+ OHK.
  Waarom niet? VVD en Meslers aan de kant.

  Anoniem zei

  Het enige positieve is dat wanneer wij een B&W/coalitie krijgen met een samenstelling CDA-VVD-Senioren dat zowel CDA als Senioren hiermede openlijk blijk geven van acceptatie van wanbestuur en minachting voor de gewone burger.

  Anoniem zei

  Een wanbeleid gevoerd en toch je stem geven aan de VVD en senioren H.K. ik begrijp er niets meer van !

  Een reactie posten