Tweede Discussiebijeenkomst profielschets nieuwe burgemeester

Datum:
  • donderdag 8 februari 2018
  • in
  • Categorie:
  • Hollands Kroon - Tweede Discussiebijeenkomst  op 13 februari 
     



                                                 Persbericht

    Tweede Discussiebijeenkomst over profielschets nieuwe burgemeester in Hippolytushoef op 13 februari

    Na de eerste discussiebijeenkomst in Nieuwe Niedorp over de profielschets van de nieuwe burgemeester van Hollands Kroon, wordt op dinsdag 13 februari a.s. een tweede bijeenkomst georganiseerd in het Dorpshuis in Hippolytushoef. Aanvang 19.30 uur; zaal open 19.00 uur.

    Tijdens de bijeenkomst kunnen de inwoners van Hollands Kroon hun mening geven over de profielschets voor de nieuwe burgemeester. Kortom, wat verwachten zij van de nieuwe burgemeester?

    De uitkomsten van de discussieavonden en de reacties die via de sociale media binnenkomen, worden samengevoegd en daarna aangeboden aan de politiek. Met deze input kunnen de partijen hun verkiezingscampagne aantrekkelijker maken door daarin ook het profiel van de nieuwe burgemeester te betrekken en zo  de stem van de inwoners te laten doorklinken.

    Belangstellenden die onverhoopt verhinderd zijn om te komen, kunnen ook via Twitter (@OBBGROEP2018) of mail (obbgroep@ziggo.nl) aangeven welke eigenschappen de nieuwe burgemeester dient te bezitten.

    Onafhankelijke Betrokken Burgers

    Anneke Blom
    Wim Hermans
    Rob Ravensteijn
    Wim Sepers

    Tjeerd van Weering






    4 reacties :

    Anoniem zei

    Is er een verslag van de eerste bijeenkomst?

    Anoniem zei

    Een Tweede ronde is nodig vanwege de profielschets. Zo lastig kan het toch niet zijn om een kandidaat te vinden die in deze profielschets past?
    "Ze" zoeken een burgemeester met de kwaliteiten van Nawijn, dus een dief, leugenaar, machtsmisbruiker en ik vergeet gerust nog wel een paar kwalijke kwalificaties, positieve punten zijn er niet of nauwelijks.

    Kapitein Rob zei

    Ook maar een profielschets voor de gemeenteraad organiseren?

    Anoniem zei

    Profiel schets gemeenteraad is ook inderdaad hier hard nodig! Nu meteen tegelijk profielschets met voorwaarden voor Gemeenteraad en Burgemeester. En dat de bevolking dat moet voordragen en afdwingen, prima voorstel van " Onafhankelijke Betrokken Burgers ".

    Een reactie posten