WANNEER KOMT LINKS BIJ ZINNEN?

Datum:
 • dinsdag 25 april 2017
 • in
 • Categorie: ,
 • Pas als gek links ziet waar hun echte belangen liggen, zal men wakker worden. Te vrezen valt dat dit verhelderingsproces alleen tot stand zal komen door een zware economische crisis en verdere verhoging van moslimaanslagen, verkrachtingen, berovingen, moorden.
  Door Joost Niemöller
  De Europese volkeren zijn verscheurd, zo lijkt nu ook weer bij de uitslag van de Franse verkiezingen. Linkse kranten spreken van een ‘morele nederlaag’ van Marine Le Pen, omdat ze in de voorronde niet de grootste is geworden (wat is daar ‘moreel’ aan?), en trekken de vergelijking met Wilders, die ook al een ‘morele nederlaag’ geleden zou hebben door niet de grootste te worden. Er wordt door de EU-fiele media beweerd dat er een einde is gekomen aan de ‘populistische golf.’ Ondertussen wordt een slimme internationale ondernemer die sterk verbonden is met het megakapitalisme van de Rotschild banken op het zadel getild als de redding van links Frankrijk. Onder het mom: Hoe gek kun je zijn.
  Dit linkse mediaspel raakt niet aan de werkelijke ontwikkelingen waarin Europa slachtoffer is geworden. De massale omvolking die gaande is, en die de enige manier lijkt voor de zittende macht om die macht te behouden: als het volk jou niet wil, dan schep je nieuwe volkeren, die elkaar niet kennen, elkaar ook niet moeten, maar elkaar in de greep houden.
  Wie dat aankaart is al snel een ‘complotdenker.’ Alsof complotten niet zouden bestaan. Alsof de macht niet aan de macht blijft door afspraken te maken.
  Etnische verdeeldheid, het is een aloud recept van de macht. De Romeinen wisten er al raad mee. De grote Westerse koloniale machten wisten zo met een kleine minderheid de zweep te leggen over vele volkeren. De gevolgen ervan zien we nu in Afrika nog steeds. In het Midden Oosten zien we nu niets anders.
  Ondertussen wordt het tegendeel, etnische homogeniteit, die leidt tot eenheid en democratie, door de Loony Left voorgesteld als ‘nazisme’ en zou ‘diversiteit’ leiden tot ‘kracht’ en zo tot een betere wereld. Een levensgevaarlijke dwaasheid in de vorm van een onwerkelijke utopie.
  De megakapitalisten streven een duidelijk rationeel doel na: zelfverrijking. De migranten hebben een begrijpelijk verlangen naar welvaartsverbetering. Daar valt niets te halen in het politieke debat. Daar gaat het om duidelijk herkenbare belangen. en duidelijke politiek is niets anders dan de afwegingen tussen de stemmen van die belangen. Daarom is DENK een heldere partij, maar de PvdA niet.
  Het is de totale verwarring van het ‘linkse denken’ die ons parten speelt. De enige hoop om de ondergang van de Europese beschaving te redden, is de terugkeer van het gezonde verstand bij globalistisch links. Daar is men nu verstrikt geraakt in een lachwekkende nepdiscussie over ‘racisme’ door ‘witten.’ Een marginaal gedoetje waarin problemen worden bedacht die opgeblazen worden door de (linkse) media en dankbaar ontvangen worden in een hypocriete schuldcultuur.
  Pas als gek links ziet waar hun echte belangen liggen, zal men wakker worden. Te vrezen valt dat dit verhelderingsproces alleen tot stand zal komen door een zware economische crisis en verdere verhoging van moslimaanslagen, verkrachtingen, berovingen, moorden.
  Het zal ons aan de rand van de afgrond brengen. Of erover. Dat is het probleem. Maar een andere weg lijkt er niet. Het water moet aan de lippen komen voor ze bij links gaan leren dat je zelf moet kunnen zwemmen om niet te verdrinken.

  De Nieuwe Realist
  1 reacties :

  Zorro zei

  Links bestaat niet als politieke richting; het zijn zelfhaters die hun gebreken op andersdenkende projecteren en door deze eigenschap als nuttige idioten heel bruikbaar zijn voor totalitaire instellingen als thans de EU is. Want wat is de EU anders dan een verkapt proto-communistisch systeem waarin het gedachtengoed van de Internationale netjes gecamoufleerd verpakt zit? In dit streven ondersteunt door de van overheidswege gesubsidieerde main stream media zoals in Nederland nagenoeg alle kranten, NOS, VARA, NCRV/KRO etc.etc. die allen, al waren zij ouderwets dominees, hel en verdoemenis prediken als de schapen dreigen af te dwalen van het juiste rode ecologische EU pad.

  Een reactie posten