Windmolens draaien verlies door gebrek aan wind

Datum:
 • donderdag 6 april 2017
 • in
 • Categorie: ,

 • NIJMEGEN - Het afgelopen jaar was dramatisch voor eigenaren van windmolens. Zo veel wordt duidelijk bij een rondgang langs een aantal windmolenparken in Gelderland. Na de directeur van het windpark Nijmegen-Betuwe, blijken ook andere exploitanten last te hebben van die ene simpele en onbeheersbare factor: het waait te weinig.


  2 reacties :

  Dekker zei

  De oplossing is heel simpel: de subsidie voor die zwaaipalen verhogen zodat de eigenaren geen risico lopen en geen verminderde inkomsten hebben, de burgers betalen wel. Bedoelde roverhoofdman annex leugenaar Rutte dat toen hij vertelde dat windmolens op subsidie draaien?

  h.oldeboom zei

  De manager van het windpark denkt dat het te maken zou kunnen hebben met de klimaatverandering. Nu is het juist die klimmaatverandering die de politici en schijnwetenschappers/investeerders denken te voorkomen door die zwaaipalen te plaatsen. Vanuit hun redenering (klimaatverandering) concludeer ik dat zij te laat zijn en die palen dus niet helpen omdat de klimaatverandering inmiddels ingetreden is. En omdat het door dien klimaatverandering dramatisch minder waait zijn de windmolens overbodig geworden; zelfs een hebzuchtige subsidie slurpende groot kapitalistische investeerder zal nu moeten kunnen begrijpen dat zijn investeringsrisico niet meer door de burger afgedekt kan worden. Stoppen met dat windmolenwaanidee.

  Een reactie posten