Meer dan 300 wetenschappers roepen Trump op zich terug te trekken uit de VN-klimaatconferentie

Datum:
 • woensdag 1 maart 2017
 • in
 • Categorie:
 • Meer dan 300 wetenschappers dringen erop aan dat president Trump zich terug trekt uit de VN-klimaatconferentie, en waarschuwen dat de eis om kooldioxide te beperken de armoede over de hele wereld zal verergeren.

  En hier is weer is een stukje bewijs dat de VN-klimaatconferentie een veredelde money shaker is die niks bijdraagt om het klimaatmilieu te verbeteren. Meer dan 300 wetenschappers smeken Trump de VN-klimaatconferentie te verlaten.

  Washington Times doet verslag:
  Meer dan 300 wetenschappers dringen erop aan dat president Trump zich terug trekt uit de VN-klimaatconferentie, en waarschuwen dat de eis om kooldioxide te beperken de armoede over de hele wereld zal verergeren.
  In een brief aan president Trump  vraagt MIT professor emeritus Richard Lindzen de Verenigde Staten en andere landen om de “koers te veranderen van een verouderde internationale overeenkomst wat zich richt op onbeduidende broeikasgassen”, om te beginnen met kooldioxide.
  milieu-klimaat-gore“Sinds 2009 hebben de Verenigde Staten en andere overheden maatregelen genomen met betrekking tot het mondiale klimaat die niet wetenschappelijk gemotiveerd zijn, die al reeds veel, en nog steeds doorgaan met het veroorzaken van ernstige sociale en economische schade – zonder dat het klimaat er profijt van heeft”, zegt Lindzen, een prominent atmosferisch natuurkundige.
  Onder de ondertekenaars van de petitie bevinden zich Amerikaanse en andere internationale wetenschappers, meteorologen, natuurkundigen, professoren, en anderen, die grote twijfel hebben met de conclusie van de VN-klimaatconferentie (UNFCCC), die in 1992 is opgericht om de “gevaarlijke” klimaatverandering te bestrijden.

  FENIXX  2 reacties :

  Degenereageerder zei

  Die armoede geldt niet alleen voor de derde wereld , dat geldt ook voor ons. De redenering is uiterst eenvoudig en voor iedereen na te gaan: er worden miljarden in een CO2 reductiesysteem gestopt waar geen enkel resultaat uit voortkomt maar waar de burger wel voor wordt uitgeknepen. Berekeningen leveren een extra aanslag van €1000/jaar op, boven alleen al de HUISHOUDELIJKE energiekosten die exorbitant zijn.
  De vraag waar het om gaat is de volgende: welke macht wellistige kapitalisten van het ergste soort gaan er met ons geld vandoor?
  Denk daaraan op 15 maart; u kunt er iets aan doen!

  Anoniem zei

  Dit waren geen klimaatwetenschappers. Dus net zo deskundig als jij en ik.

  Een reactie posten