Kiezers hebben op 15 maart maar twee opties

Datum:
 • woensdag 15 maart 2017
 • in
 • Categorie:
 •  Of je nu op de VVD, PvdA, D66, GroenLinks of het CDA stemt, maakt niet uit. Het zijn alle slechts filialen van dezelfde politiek correcte, politieke partij.

  Screenshot_75
  (Door: “D.G. Neree”)
  De gevestigde partijen hebben zo’n beetje unaniem uitgesproken dat ze in geen geval met de PVV zullen samenwerken. Daarmee plegen ze in feite een staatsgreep om de democratie buitenspel te zetten. Als de PVV buitengesloten wordt, zal er namelijk een lappendeken van partijen ontstaan, die een coalitie smeden. Het is feitelijk een samenzwering, waarbij ze tevens te kennen geven met de eigen partijprincipes hun achterwerk af te vegen, zodat liberalen, democraten, socialisten en christenen, ooit bittere vijanden van elkaar, tonen maar één doel en werkwijze te hebben. Het idee dat mensen “strategisch” kunnen stemmen, is dan ook een leugen. Of je nu op de VVD, PvdA, D66, GroenLinks of het CDA stemt, maakt niet uit. Het zijn alle slechts filialen van dezelfde politiek correcte, politieke partij. Nogmaals, door deze samenzwering om miljoenen kiezers straal te negeren zijn zij het die de democratie zwaar ondermijnen door een soort “democratische” staatsgreep te plegen.
  Aan de andere kant staat dus de PVV met haar duidelijke standpunten en bovendien de bereidheid om met andere partijen samen te werken. Alleen al vanwege het bovenstaande heeft de PVV mijn stem al verdiend, evenals wegens de voortdurende laster en smerige bewuste verdraaiingen als het om Wilders gaat.
  Dan zijn er de kleine partijen, met bovenaan de Partij voor de Dieren. Ik zou graag op één van deze willen stemmen, met name het Forum voor Democratie, maar naar mijn mening is Nederland in zo’n groot gevaar dat het geen goede tijd is voor politieke experimenten. Het speelkwartier is voorbij. Deze splinterpartijen zullen misschien enkele zetels halen en ik gun ze dat ook, voornamelijk de nieuw-rechtse of nieuw-realistische partijen, die de bezem willen halen door het verrotte partijsysteem waar de indirecte democratie toe geleid heeft. Ik hoop dan ook dat ze voornamelijk stemmen zullen trekken van mensen die genoeg hebben van het partijkartel, maar de PVV te radicaal vinden.
  Verder hoop en verwacht ik dat de PvdA verder gedecimeerd wordt, mede door toedoen van de twee adders die ze aan hun borst hebben gekoesterd en gevoed en die de grijze wolvenpartij DENK hebben opgericht. Laat deze partij maar de laatste allochtone stem bij de PvdA weghalen en paar zetels halen, dan kunnen ze na 15 maart zichzelf volkomen belachelijk maken en in ruzie en corruptie uit elkaar vallen. En laat Sylvana Simons maar veel GroenLinks-stemmers trekken.
  Dit zijn mijn overwegingen bij de aanstaande verkiezingen. Alleen de PVV kan een serieus tegenwicht bieden aan de huidige levensgevaarlijke en mogelijk fatale ontwikkelingen. Het is een existentiële dreiging en daarom dient de PVV zo groot mogelijk te worden. Na 15 maart ga ik eens kijken hoe het allemaal uitpakt. Mijn voorspelling: PVV graat een grote overwinning tegemoet. Misschien wel 40 zetels. Steeds meer mensen zijn het zat en gaan op de PVV stemmen, ook al zullen ze dat (nog) niet in het openbaar toegeven. De grote overwinning zal komen uit de provincies, het platteland, met name Limburg en Groningen. De Randstad en de hoofdsteden zullen hun stemmen verdelen onder het partijkartel en de margepartijen.
  Na de verkiezingen breekt een spannende tijd aan. De formatie zal moeilijk worden en waarschijnlijk lang duren, vergezeld gaand met de nodige maatschappelijke onrust, zeker als Wilders een grote overwinning behaalt. Als grootste partij zal de PVV de coalitiebesprekingen leiden en zullen de onderhandelingen beginnen. De formatie o.l.v. Wilders zal gesaboteerd worden door de andere partijen, waarna de VVD een lappendeken van vijf of zelfs zes partijen zal proberen te naaien (!). Ook dit zal lang duren, hoewel niet uitgesloten is dat achter de schermen een akkoord al uitgedokterd en besproken is. Maar als die lappendeken er al komt, dan beginnen de problemen pas echt als de deken in de was aan de naden gaat scheuren. Ook zal de maatschappelijke onrust niet verminderen. Naast dat de problemen en spanningen met allochtonen zullen toenemen, zal een groot deel van de bevolking zich gepasseerd voelen en onrechtvaardig behandeld.
  Maar zal Wilders een grote overwinning behalen? De plannen van de PVV zijn best radicaal. Niet eens zozeer het immigratiebeleid en de grenzen, maar door het EU- en soevereiniteitsstandpunt (De gulden terug). Ik ken Nederlanders niet bepaald als het avontuurlijke volk dat het in de 17e eeuw was en de vraag is hoeveel vertrouwen Nederland in zichzelf heeft. Dat zelfvertrouwen is er namelijk de laatste decennia effectief uit geramd door de politiek correcte misdadigers die zich intussen de elite wanen.
  De Brexit zou de Nederlanders vertrouwen moeten geven dat het kan en gunstig kan uitpakken, ondanks de obstakels die opgeworpen zullen worden. Maar daar wordt een groot deel van de mensen helaas nog steeds beïnvloed door de laster en leugens in de pers. Het wordt dus de vraag of Nederland mee zal gaan in de trend van Brexit en Trump, of zal kiezen voor het veilige, dat in feite als het onveiligste zal uitpakken. Misschien is het de vraag wanneer de angst voor het nieuwe, onzekere en  avontuurlijke ondergeschikt zal raken aan de angst voor het verlies van lijf en goed en alles wat we van waarde achten, dat wat valt onder de noemer westerse cultuur.
  Ik hoop dat ik de lezer niet verveeld heb met mijn overdenkingen (ik spreek grotendeels voor eigen parochie denk ik), hoor graag wat mensen ervan denken en wens iedereen een verstandig uitgebrachte stem op 15 maart.
  P.S.: Niet-stemmen is in mijn ogen op dit moment geen optie. Dat kan alleen in vredestijd, als iedereen het in grote lijnen wel met elkaar eens is.
  PVV Kies voor NL
  Door:
  “D.G. Neree”(voor www.ejbron.wordpress.com)

  7 reacties :

  moeder van 3 zei

  Mooi stukkie, helemaal mee eens. Ik stem PVV omdat het roer echt om moet. En inderdaad, Forum voor democratie is een goede partij maar we kunnen nu geen versplintering gebruiken.

  Anoniem zei

  Een wedje maken? De VVD gaat met de geitenneuker Erdogan een etentje organiseren. Glas, plas, was.

  Ik wil ieder jaar verkiezingen!

  Zorro zei

  Tijd voor referenda, van het Koningshuis hebben wij NIETS te verwachten, van de roversbende Rutte-VVD/PvdA/CDA/D'66/Gl hebben wij NIETS te verwachten, van het merendeel van het parlement hebben wij HELEMAAL NIETS te verwachten, van de kranten en TV hebben wij NIETS te verwachten.

  Anoniem zei

  Als ik in mijn jeugd net zo had staan liegen als Rutte tijdens het debat deed gisteravond en eigenlijk zijn gehele regeerperiode, dan had ik mijn hele jeugd huisarrest gehad. Kennelijk is dat deel van de opvoeding van Rutte volledig mislukt. Het kan ook zijn dat hij niet van huis heeft meegekregen dat je niet mag liegen. Keer op keer wordt hij door de linkse omroepen in bescherming genomen. Nu kunnen we weer lezen dat Rutte tegen de wil van een groot deel van het Nederlandse volk geheime afspraken heeft gemaakt met Merkel en Erdogan voor het opnemen van 250.000 migranten per jaar. Het zal Rutte een zorg zijn als er door terroristen die hij heeft binnengehaald doden vallen, ook dat de hardwerkende Nederlandse burgers de vele miljarden vanwege de binnenkomst van migranten moeten betalen zal hem een zorg zijn.

  moeder van 3 zei

  Ik stem PVV.

  Anoniem zei

  Wil je verandering in Nederland: Stem PVV !!!!

  Anoniem zei

  Geert Wilders is om **Turkije** uit de VVD gestapt!
  Dit is 12 jaar geleden!
  Nu zien we hoe de Turken zijn. Rutte vaart mee op wat Geert Wilders al 12 jaar roept.
  Rutte komt nog altijd op voor de besnedelanders; oprotten met die dubbele nationaliteit. En dat wil Rutte gaan eten met ERDOLF om de probleempjes even op te lossen. Mijn vader die in de oorlog heeft gevochten voor onze vrijheid een karakterloze hond noemen.

  Het is jammer dat Forum voor democratie en VNL meedoen (goede partijen hoor) maar dit zijn nou net de zeteltjes die Geert Wilders mist.

  Een reactie posten