De leuzen waarmee de CO2 broeikasgashypothese overeind wordt gehouden

Datum:
 • vrijdag 31 maart 2017
 • in
 • Categorie: , ,
 • Is de eindconclusie gerechtvaardigd dat de huidige consensuscultuur die vanuit het IPCC wordt verkondigd, het gevolg is van onvermogen van experts op een bepaald gebied, om over de grenzen van hun eigen discipline heen te kijken?


  2 reacties :

  Anoniem zei

  De broeikasgas hype wordt in stand gehouden door de industrie want daar is heel veel geld aan te verdienen. M.i. voedt de industrie de milieu-industrie met geld. Zo hebben beide een vette boterham.

  h.oldeboom zei

  Geachte anoniem'

  De mensheid is nog steeds niet verder dan de middeleeuwen toen mensen op de brandstapel gezet werden omdat zij zeiden dat de wereld een bol was. 'Dat de aarde vlak was, was immers wetenschappelijk en theologisch bewezen - zodra die twee hand in hand gaan loopt alles fout. Ook nu, nu de broeikas hypothese door de politiek en het CDA tot geloof verheven is. Ik herinner mij dat Balkenende voor de plaatsing van windmolens was omdat dit een daad was in het kader van de opdracht van God in het boek Genesis, dat de mens de aarde beheren moest en dat dit door de goede werking van die molens, op zijn plaats was.
  Er wordt veel geld aan domheid verdiend en dat moet zo blijven en houden wij elkaar lekker bezig.

  Een reactie posten