Arrestaties in miljoenenfraude met windenergie

Datum:
 • woensdag 29 maart 2017
 • in
 • Categorie: , ,


 • HENGELO/OOSTERBEEK - Met de arrestatie van drie verdachten en de inbeslagname van meerdere voertuigen hebben de FIOD en het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag een grote slag geslagen in het onderzoek naar miljoenenoplichting door het beleggingsbedrijf Hollandsche Wind.

  4 reacties :

  h.oldeboom zei

  Diezelfde fraude wordt al tientallen jaren, zolang er gesubsidieerde windmolens bestaan, door de overheid en het bedrijfsleven gepleegd; U wordt gedwongen te betalen voor iets wat U niet krijgt - maakt dus niets uit of die dingen nu wel of niet fysiek geplaatst worden want de opbrengst is immers KNUDDE.

  P.v.d.Munnik zei

  Met werkelijk alles waar subsidies mee zijn gemoeid wordt gefraudeerd en natuurlijk is dit bekend bij de diverse overheden, maar vaak hebben diezelfde overheden er baat bij, dus gaat het bedrog vrolijk verder.

  Zorro zei

  Heel positief is dat door die fraude geen windmolens geplaatst zijn; het maakt toch niet uit of die dingen er staan of niet en nu hoeven er tenminste geen productie subsidies te worden uitgekeerd. Scheelt de onderdrukte burger geld.

  Mr. X zei

  Voorgaande reacties lezende adviseer ik de advocaat van de beklaagden het sociale aspect van de delinquenten te benadrukken omdat zij meehelpen de fraude, die de plaatsing van windmolens is, te bestrijden. Nogmaals, de beklaagden behoren de politici en wetenschappers te zijn die frauduleus berekenden dat windmolens een gunstig effect hebben op een 'ongewenste klimaatrichting' welke te wijten zou zijn aan de westerse mens.

  Een reactie posten