PVV helpt buurt molen aan advocaat

Hollands Kroon - Nieuwe Niedorp - De PVV heeft het mogelijk gemaakt dat omwonenden van de windmolen aan de Oude Provincaleweg in Nièuwe Niedorp een handhavingsverzoek hebben ingediend.

Lydia JasperZo laat Statenlid Dannij van der Sluis weten. „Wij betalen de advocaat en zijn ook actief achter de schermen. Met omwonenden houden wij contact over de turbine."

De windmolen aan de Oude Provincialeweg draait nu bijna een jaar. Omwonenden klagen over slagschaduw en geluidshinder. Ook is volgens een buurtbewoner de WOZ-waarde van huizen in de omgeving gezakt - al dan niet vanwege de molen - variërend van veertigduizend euro tot een ton.

„Wij zijn heel erg tegen windmolens", zegt Van der Sluis. „Ze kosten ontzettend veel geld en leveren te weinig rendement op. Niemand wil een windmolen in zijn achtertuin, maar toch komen ze er. Ik zie dat als asociaal met elkaar omgaan. In dit geval mogen omwonenden van de gemeente geen planschade claimen, omdat het besluit uit 2009 komt."

Noordhollands Dagblad


2 reacties :

Anoniem zei

Ik ben een PVV stemmer van het eerste uur.
Maar het is toch afgrijselijk dat een politieke partij ons zo moet helpen met geld en daad. Dit zou de overheid moeten doen.
Hulde voor de PVV. Geen enkele partij staat zo achter zijn burgers.

De PVV is niet voor niets zo groot.
Weet wat u doet half maart!

Anoniem zei

Een ding is zeker, de gemeente Hollands Kroon is er niet voor alle burgers maar slechts voor hen die al voldoende geld hebben maar nooit genoeg hebben.

Een reactie posten