Oud-marinier wil voor PVV in gemeenteraad

Datum:
 • dinsdag 27 december 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • DEN HELDER - Cees Raven, oud-marinier, heeft zich aangemeld bij Geert Wilders om PVV-raadslid in Den Helder te worden.

  Door Arie Booy - 23-12-2016, 

  D
  it najaar kwam Raven in het landelijke nieuws nadat hij aangifte had gedaan tegen twee mensen wegens haatzaaien. De twee hadden op sociale media aangekondigd dat leden van de PVV met geweld bestreden moesten worden.
  Raven voelt zich daardoor bedreigd en deed aangifte op het Helderse politiebureau. Het openbaar ministerie in onder meer Arnhem onderzoekt nu de aanleiding voor de aangiften door Raven.
  De Julianadorper: ,,Ik ben overtuigd PVV-lid en wil daar de consequentie aan verbinden om daadwerkelijk politiek actief te worden. Geert Wilders heeft gevraagd wie in Den Helder namens de partij beschikbaar is voor de gemeenteraad. Ik heb me daar dinsdag voor aangemeld. Ik ben dus beschikbaar als kandidaat voor de verkiezingen in 2018. De gesprekken met de partijcommissie die zich met de gemeenteraadverkiezingen bezighoudt moeten wel nog gehouden worden. Ik heb dus nog geen beeld van wie zich nog meer aangemeld hebben.”
  Een verzoek van deze krant om commentaar op het meedoen van de PVV in Den Helder is nog niet door het partijbestuur in Den Haag beantwoord.
  De partij van Geert Wilders kan in Den Helder in potentie een groot aantal stemmen vergaren. Bij de landelijke verkiezingen stemde de afgelopen jaren telkens een flink percentage van het Helderse electoraat op de PVV.

  Noordhollands Dagblad

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Een dappere man, is ook te verwachten van een marinier. Nu maar hopen dat er velen het goede voorbeeld zullen volgen.

  Anoniem zei

  Hulde voor de heer Raven.

  Een reactie posten