Horecabedrijf naar rechtbank

Datum:
 • zondag 18 december 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Middenmeer - Horeca-ondernemer Sjaak Sijbring uit Middenmeer gaat juridische stappen ondernemen tegen de gemeente Hollands Kroon.
  De eigenaar van groothandel HorecaInvents.com en cateringbedrijf De Stage BV aan de Havenkade in Middenmeer stapt naar de rechter, omdat een eerder aan hem verleende vergunning voor uitbreiding van zijn activiteiten recent is ingetrokken.

  Omwonenden en diverse naburige bedrijven hadden bezwaar aangetekend tegen zijn plan om aan de Havenkade een gelegenheid te openen voor feesten en partijen voor kleine gezelschappen. Zij vrezen parkeer- en geluidsoverlast.

  De commissie beroepen bezwaarschriften heeft burgemeester en wethouders geadviseerd de vergunning te herroepen en alsnog te weigeren. Sijbring legt zich daar niet bij neer.

  Noordhollands Dagblad


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Let op!!! Rechtzaak nr, 80 komt er aan bij Hollands Kroon. Sjaak Sijbering spant een rechtszaak op tegen de gemeente omdat zijn verkregen vergunning voor zijn pand van Horecainvents op de Havenkade in Middenmeer weer word ingetrokken. Dit omdat de gemeente de verkeerde procedure had toegepast,nadat pas nabije buren een bezwaar hadden ingediend volgens de krant. Dhr.Sijbering neemt hier geen genoegen mee en voelt zich benadeeld. Hier word weer een hardwerkende ondernemer die werk brengt voor de inwoners om zeep geholpen als het even kan. Lang leven de werk gelegenheid. De ene zijn dood, de ander zijn brood! Of hadden ze soms al wat gehad met elkaar? Word vervolgt en moet weer wat kosten!

  Sam Kooy zei

  Zoveelste notitie op het CV van Nawijn en consorte. Oók dit zou Remkes moeten weten.

  Een reactie posten