Nieuwe site voor Hollands Kroon

Datum:
 • zaterdag 27 augustus 2016
 • in
 • Categorie:
 • Hollands Kroon - ANNA PAULOWNA - Wie een kijkje neemt op www.hollandskroon.nl treft daar een vernieuwde gemeentelijke website aan. ,,We hebben de oude website als het ware uitgekleed’’, zegt gemeentewoordvoerder Noortje Slot. 


   Door Lydia Jasper - 26-8-2016, 


  ,,Er bleek heel veel informatie op te staan. Te veel dingen waar niet naar werd gevraagd, waardoor het overzicht niet helder was.’’

  Op de nieuwe website heeft de zoekfunctie nu een centrale plek gekregen. Met daaronder op de pagina de mogelijkheid om door te klikken naar nieuws, open data en contact.

  Momenteel zijn er vier landschapsfoto’s die als achtergrond rouleren. Het is mogelijk om via de site rechtstreeks naar de Facebook- en Twitterpagina van de gemeente Hollands Kroon te gaan. Maar bezoekers kunnen ook een kijkje te nemen op het Youtubekanaal van de gemeente.

  ,,Burgers kunnen met hun Digi-d inloggen op hun persoonlijke account’’, zegt Slot. ,,Daar kunnen ze bijvoorbeeld de status van hun lopende aanvragen bekijken en het taxatieverslag van hun woning inzien. We gaan daar overigens nog aan sleutelen en dingen verbeteren.’’

   De website is nog niet helemaal klaar. De komende drie maanden wordt die verder uitgewerkt.

  HK

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Als je maar bezig bent als Gemeente en als het maar geld kost, de burgers betalen het wel.

  Anoniem zei

  Geen overlastgevende windturbines te zien op de site van HOLLANDS KROON.
  En terwijl HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL veel bewoners ernstige overlast hebben van deze draken.
  De bewoners van Hollands Kroon worden iedere keer weggezet als gekkies over dit probleem maar in plaats van problemen te benoemen gaan we een plaatje maken van een rustig watertje met wat zeilbootjes. Onecht!

  Een reactie posten